Tarih: 25.09.2022 17:47

Karsan'dan ihale bildirimi

Facebook Twitter Linked-in

Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş. ihale sürecine ilişkin bildirim yaptı.

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

'İtalya'da TPER Bologna'nın açtığı 24 adet [kesin (+7 opsiyonlu)] 18m elektrikli otobüs ihalesinde, ihale kazananı Karsan Europe SRL olarak bildirilmiş olup ilgili mevzuatta öngörülen prosedür ve süreçlerin tamamlanması sonucunda sözleşme imzalanmıştır.

İhale elektrikli otobüslerin teslimatı, bu araçların satış sonrası ve yedek parça hizmetlerinin yerine getirilmesini kapsamaktadır. Toplam ihale bedeli yaklaşık 18,2 milyon euro tutarında olup teslimatların 2023 yılı 4.çeyreğinde tamamlanması öngörülmektedir.

Bu açıklamada bahsi geçen ihaleye teklif verilmesine ilişkin olarak, şirketimiz yönetim kurulunun 2022/16 sayılı kararı ile SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 6'ncı maddesi kapsamında, ihaleye katılıma ilişkin içsel bilginin ihale sonuçlanana kadar kamuya açıklanmasının ertelenmesine karar verilmiştir. İçsel bilginin kamuya açıklanmasının ertelenmesi kararı, ihaleye ilişkin sürecin olumsuz yönde etkilenmemesi ve şirketimizin yasal haklarının, rekabet gücü ve pazarlık gücünün korunması amaçlarıyla, yatırımcıların yanıltılmasına yol açmamak adına alınmıştır.'

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —