Tarih: 17.06.2023 12:48

Neval Giyim Kurban Bayramı Öncesi Reyonlarını Yeniledi

Facebook Twitter Linked-in

Mithat Ünal- Anamur’a farkı ve kaliteyi getiren Neval Giyim, yaz sezonuna da iddialı girdi. Bayram öncesi vitrin ve raflarını  bol çeşit ve farklı tarzlarla donatan Neval Giyim Sahibi Neval Öztürk, bu sezonda piyasaya  rahat ve bol çeşitlerimizle kaliteyi getiriyoruz. Güncel modelleri takip ederek hem gençlerimize hem de bayanlarımıza istedikleri kıyafeti bulma imkânı sunuyoruz. Müşterilerimizden gelen olumlu tepkiler de bizi oldukça memnun ediyor.” Dedi. 
Anamur PTT karşısında hizmet veren Neval Giyim, çanta ve bayan kıyafetleri sektöründe, Atatürk Bulvarı’nın en sık uğranılan giyim mağazası haline geldi.  Anamur’a bu sektörün yeniliklerini her bütçeye göre sunan Neval Giyim’i tercih eden müşteriler, memnuniyetlerini, işletme sahibi Neval Öztürk’e, harekete geçirdiği bu girişimcilik ruhu ve Anamur’un tercihini geliştirdiği için teşekkür ederek dile getiriyorlar. Bayan müşteriler, “Biz bu tarz giyimleri bulabilmek için hemen hemen tüm internet sitelerini geziyor,  verdiğimiz siparişlerin gelip gelmeyeceğinden de endişe ederdik. Şimdi farkındalık ayağımıza geldi.
Neval Hanım, bu mağazayı açarak Anamur’a her bütçeye uygun, kalite ve alternatif tarzı ayağımıza getirdi. Bizleri de internet sitelerinde dolaşmaktan ve sipariş endişelerinden kurtardı.” Diyerek düşüncelerini dile getirdiler. Mağaza sahibi Neval Öztürk, Neval Bayan Giyim & Çanta Mağazasındaki güncellemelerin, Moda Neval İnstegram adresinden takip edilebileceğini söyledi. İşletme sahibi Neval Öztürk, takipçilerine ‘Neval farkınıza fark katın.’ Diye seslendi ve Tüm Anamur halkının ve Müşterilerinin Kurban Bayramını kutladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —