-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Nesfit ″pembe kurdele″ kampanyasının 10.yılında da 10 binlerce kadına destek oluyor
Nesfit, 10. yılını dolduran ve Türkiye’de MEMEDER ile birlikte yürüttüğü “Pembe Kurdele” projesi kapsamında meme sağlığı için farkındalık kampanyasıyla on binlerce kadının hayatına dokunmaya devam ediyor.
Nesfit, 10. yılını dolduran ve Türkiye’de MEMEDER ile birlikte yürüttüğü “Pembe Kurdele” projesi kapsamında meme sağlığı için farkındalık kampanyasıyla on binlerce kadının hayatına dokunmaya devam ediyor. Bu yılki iş birliği kapsamında Nesfit, MEMEDER ve Migros meme sağlığı farkındalığının ve rutin meme kontrolü alışkanlığının düşük olduğu tespit edilen illerde son iki yılda tarama yaptırmamış 1000’i aşkın kadına ulaşarak düzenli kontrolün ve erken teşhisin önemini hatırlatacak. Sadece Migros mağazalarında ve Migros Sanal Market’te satışa sunulan Nesfit’in Pembe Kurdele paketlerini alan tüketiciler, MEMEDER aracılığı ile projeye katkıda bulunabilecek.
Pozitif, aktif bir hayatı ve dengeli beslenmeyi destekleyen Nesfit, ürünleri ile olduğu kadar sağlıklı yaşamı odağına alan farkındalık çalışmalarıyla da tüketicilerinin hayatına dokunmayı sürdürüyor.
Kadınların, meme sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi ve erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla yanında yer alan Nesfit, Pembe Kurdele projesinin 10. yılında hedeflerini büyüterek MEMEDER ile birlikte meme sağlığı farkındalığının düşük seyrettiği Muş, Van ve Gaziantep’te 1000’i aşkın kadına ulaşarak düzenli kontrolün ve erken teşhisin önemini hatırlatacak. “Meme Sağlığı Farkındalık Ayı” olan Ekim ayında başlayacak proje kapsamında bu illerdeki kadınların meme sağlığı farkındalığı artırılacak.
Nesfit, paydaşlarını ve tüketicilerini de kampanyaya dahil ediyor
Nesfit, Meme Kanseri Farkındalık Ayında “Pembe Kurdele’’ kampanyasının en büyük destekçisi olan tüketicilerini, meme sağlığı alanındaki bilimsel araştırmalarının yanı sıra son derece önemli saha çalışmaları da yürüten MEMEDER’e katkıda bulunmaya çağırıyor. Sadece Migros mağazalarında ve Migros Sanal Market’te satışa sunulacak Nesfit’in Pembe Kurdele paketlerini alan tüketiciler, MEMEDER aracılığı ile projeye katkıda bulunabilecek. Tüketiciler proje ile ilgili detaylara Nestlé Kahvaltılık Gevrekler websitesi ve Migros Sanal Market üzerinden ulaşabiliyor.
Nesfit, ayrıca ürünlerinde kullandığı tam tahılları, yulaf, buğday ve meyveleri tedarik ettiği illerdeki kadın üreticilerini de bu yıl projeye dahil etti. Bu illerdeki kadın üreticilere MEMEDER aracılığıyla organize edilecek uzman hekimler tarafından meme sağlığı, sağlıklı beslenme ve aktif bir yaşam tarzının önemi konularında farkındalık eğitimleri verilecek.
Nestlé Kahvaltılık Gevrekler İş Birimi Genel Müdürü Burçin Alev Ekşi, “Kadınların hayattaki tutkularını destekliyor, bütünsel sağlığa inanıyoruz. Meme sağlığı farkındalığı da misyon edindiğimiz konulardan biri. Hayata geçirdiğimiz çalışmalarla ülkemizde farkındalığın artmasını destekliyor, kadınları düzenli meme kontrolüne teşvik ediyoruz. MEMEDER ile yürüttüğümüz çalışmalarla bugüne kadar 50 bin kadına dokunduk, binlerce kadını meme sağlığı konusunda bilgilendirdik. Bu yıl, hedefimiz araştırmalarda farkındalığın düşük olduğu tespit edilen illerde 6 ay gibi bir sürede bini aşkın kadına ulaşabilmek.
Ürünlerimizde emeği bulunan kadın üreticilerimizi ve tüketicilerimizi de hareketimize dahil ederek yeni bir adım daha atıyor ve projemizin kapsamını her yıl daha da geliştirmeyi arzu ediyoruz’’ dedi.
Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) Kurucusu ve Onursal Başkanı Prof. Dr. Vahit Özmen, “Türkiye’de kadınlarda sıkça görülen meme kanseri, farkındalık sağlanması halinde korunma imkanı olan, erken tanısı ve tedavisi mümkün bir hastalık. Ülkemizde her 4 kadın kanserinden biri meme kanseri. Meme kanseri erken tanı ve tarama alt kurulu raporuna göre, Türkiye’nin Doğu illerinde diğer bölgelere göre yüzde 60 oranında düşük bir farkındalık söz konusu. Meme sağlığı konusunda farkındalık, düzenli elle muayene ve mamografik tarama yaptırmak hem yaşam kalitesini önemli ölçüde artırıyor, hem de meme kanseri riskini azaltabiliyor. Pembe Kurdele projesiyle Türkiye çapında bugüne kadar Nesifit ile birlikte önemli çalışmalar yaptık. Farkındalık alanında atılan adımlar, bu konunun belki de en kritik başlangıç noktası’’ dedi.
Migros Ticaret A.Ş. Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Direktörü Aysun Zaman, “Migros olarak, ekosistemimiz içerisinde yer alan tedarikçilerimiz ve müşterilerimiz ile birlikte toplum sağlığına yönelik önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Şimdi de Nesfit, Migros ve MEMEDER iş birliğinde meme sağlığı farkındalık projesinin bir parçası olacağız. Müşterilerimizin Migros mağazalarından ve Migros Sanal Market üzerinden aldıkları her Nesfit Pembe Kurdele ürünü, MEMEDER aracılığı ile kadınların meme sağlığı konusunda bilinçlenmesine ve erken tanının öneminin anlatılmasını katkıda bulunacak. Migros olarak paydaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz projeler ile bugüne kadar binlerce insanın hayatına dokunduk, dokunmaya da devam edeceğiz’’ dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Anamur’da Yürekleri Dağlayan Kaza: Direksiyon Hakimiyeti ve 3 Saniyelik Mikro Uyku Sendromu
Anamur-Abanoz Yolunda Katliam Gibi Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Kaymakam Kemal Duru’dan 12 Mart İstiklal Marşı Mesajı
Minik öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’u andı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Maaş ve İkramiye 14 Mart’tan İtibaren Hesaplarda
Minimalist Gelinliklere İlgi Patladı: Narciso Rodriguez Aramaları Zirve Yaptı
Japon Tatlı Patatesi Küresel Trend Oldu: “Japanese Sweet Potato Chocolate Cake” Tarifi Patlama Yaşıyor
ENHYPEN ve Heeseung Sosyal Medyada Gündem Oldu: “Heeseung Ayrılıyor mu?” Sorusu Hayranları Harekete Geçirdi
“90’larda Nasıldın?” Trendi Patladı: Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
“XO, Kitty” Fırtınası: Arama Trendleri Yüzde 750 Arttı, Hayranlar Aynı Sorunun Peşinde!
İnşaat Sektöründe Yeni Dönem: Modern Çatı Çözümleri ve Maliyet Analizi
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MİLYON GENCE ÖĞRENCİ AFFI VE 100 BİN MEZUNA DENKLİK ÇAĞRISI
Anamur’da Ramazan Buluşması: İl Müftüsü Mustafa Topal Din Hizmetlerini Yerinde İnceledi.
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN’İN ELEKTRİK VE SOSYAL GÜVENLİK TALEPLERİNİ ANKARA’YA TAŞIDI
Jandarma Anamur ve Aydıncıkta On Binlerce Makaron ve Yüzlerce Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi
Tarsus’ta Kaçak Kazı Operasyonu: Define Arayan Şüpheli Jandarmaya Yakalandı
Prof. Dr. Kürşat Şahin Yıldırımer: “Sosyal Medya Çağında Gençler Kimlik Baskısı Altında”
Anamur Şoförler Odası’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
Anamur Şöförler Ve Otomobilciler Odası Baskanlığından iftar Sofrası
Yükleniyor


