Tarih: 09.09.2022 08:14

Ata biniyorum ben de eyerime bindim ve tabii ki yüksekteydik

Facebook Twitter Linked-in

Kurs at sırtındaydı ve aldığım talimat gibi öne kapatmak zorunda kaldım. İyi başladık, maçın önündeydik. 1700'lerden sonra atımın ön ayaklarının hasta olduğunu düşündüm. Direkt karşı tarafa dönerek atımı yavaşlatmak istiyorum. Bu nedenle ön ayakları rahatsız edicidir. Attan indiğimde sol ön  ayak bileğimin kırıldığını gördüm. Bu üzücü bir olay. Bizim için  güzel bir gün olacak. Ama kötü bitti. Talihsiz bir kaza oldu' dedi.

4 Premier Lig. Konyaspoor ile Fenerbahçe bu hafta karşı karşıya geliyor. Konyaspol, stadyumdaki hafriyat nedeniyle Eskişehir'de Fenerbahçe showbet maçına ev sahipliği yaptı. Her iki taraftan birer oyuncunun kırmızı kart gördüğü maçı Konyaspoor 1-0 kazandı.

William Arao, Sarı Lacivertliler maçından sonra bir açıklama yaptı.

Arao maç sonrası yaptığı açıklamada, 'Zor bir maçtı. Doğal olarak defansla ilgili sıkıntılarımız var. 10 kişi kalmıştık ve istemeden dışarı çıktık.

Brezilyalı oyuncuların sözlerine devam ederek; 'Ardından 10-10'da ortak olmak istedik ama gol yedik. Biz de pozisyon aldık showbet giriş ama net oluşturamadık. Ders almamız ve ileriye bakmamız gerekiyor. Geleceğe bakmalıyız.' Bir deyim.

Maçın ardından Konyaspol'lü futbolcular önemli açıklamalarda bulundu.

Maçın tek kalecisi Mohamed Demir, 'Fenerbahçe adına konuşmak kolay değil. Üç günde bir maç oynuyorlar. Haftalardır oynuyorlar, geziyorlar. Sanırım bulduk Tükenmişler ve biz de bulduk' dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —