Tarih: 15.09.2022 14:07

Seç Market Aydın’da esnafla buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Geleneksel esnaf kültürünü modern marketçilikle buluşturan ve esnafı güçlendiren iş modeliyle öne çıkan Seç Market, Aydın’da potansiyel iş ortaklarıyla bir araya geldi.  Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen toplantıda Seç Market iş modelini, esnafa ve yerel ekonomiye sağladıkları katkıyı anlattı.

Perakende sektöründe esnaf dostu iş modeliyle fark yaratan Seç Market, Aydın’da halihazırda kendi işletmesi olan veya bu alanda yatırım yapmak isteyen potansiyel iş ortaklarıyla buluştu. Toplantıya katılan Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen, Seç Market’in bugün Türkiye genelinde 2 bini aşan mağaza sayısıyla sektörde değer yaratan iş modeli hakkında bilgi verirken katılımcıların da sorularını yanıtladı. Sekmen, tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da hem küçük esnafı rekabette güçlendirme hem de yerel ekonomiyi canlandırma hedefiyle çalıştıklarını, sundukları kazan-kazan modelle tüm paydaşlara önemli avantajlar sağladıklarını ifade etti.

Seç Market iş modeliyle esnaf hem kendi işinin patronu hem rekabette avantajlı

Geleneksel esnaf kültürünü modern marketçilikle bir araya getiren Seç Market, esnafa ve müşterilerine rekabette sağladığı avantajlarla Türkiye genelindeki mağaza sayısını hızla artırırken ülke ekonomisine de katkı sunuyor. Seç Market, dükkan sahipleri ve çalışanlarıyla birlikte 5 bin kişiyi aşan bir ekosisteme sahip bulunuyor. Önemli sayıda kadın iş ortağı da bulunan Seç Market, bu sayede kadın girişimciliğini de destekliyor.

Seç Market iş modeline göre; Seç’in iş ortakları kendi işinin sahibi olmaya devam ederken, Seç Market’in tedarik gücü sayesinde ürünlerini hızla, kolaylıkla ve uygun fiyatlarla temin edebiliyor. Seç Market iş ortakları isterlerse raflarında yöresel ürünlere de yer vererek yerel üreticilerin de ekonomik olarak güçlenmesine katkı sağlıyorlar. İş birliği kapsamında; esnafa mağaza içi yerleşim ve raf dizilimi, dijital altyapı, sosyal medya iletişimi gibi alanlarda verilen destekle kurumsal bir kimlik kazandırılıyor; operasyonel işler ve finans yönetimi gibi alanlarda danışmanlık hizmetleri veriliyor.

Seç Market Hakkında:

2014 yılında Bizim Toptan altında faaliyet göstermeye başlamış, 2016 yılında Seç Market ismini almıştır. Bugün Seç Market, 81 ilde 2000’i aşan bayisiyle perakende sektöründeki önemli oyunculardan biri haline gelmiştir. İş ortaklığı sistemiyle mahalle esnafına destek veren iş modeli, mahalle esnafının sıcaklığı ve samimiyeti ile kurumsal tecrübeyi buluşturarak modern marketçilik anlayışına hizmet etmektedir. Seç Market, raf diziliminden ürün tedarikine, dijital altyapıdan sosyal medya iletişimine, pazarlamadan satın almaya birçok alanda verdiği destekle, iş ortaklarının kendi işinin sahibi olarak ve “mahalleden biri” kalarak büyümelerine yardımcı olmaktadır. Seç Market mağazalarında, Yıldız Holding özel markalarının da dahil olduğu 5 binden fazla ürünün yanı sıra bölgelere göre farklı yöresel ürünlerin de satışı gerçekleştirilmektedir. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —