Tarih: 04.03.2024 11:52

Muhtar Adayı Muharrem Garip: 'Kalınören Değişim İstiyor'

Facebook Twitter Linked-in

Haber Merkezi-Kalınören Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci Muharrem Garip, mahalle halkının değişim istediğini belirterek, “Seçimi kazanarak mahalle halkımızın taleplerini karşılamak üzere yoğun bir çalışma içerisine gireceğiz” dedi.

Anamur Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muharrem Garip, Kalınören Muhtar Adayı olarak aza listesini netleştirip çalışmalarını hızlandırdı. Son dönemde Hal Projesi ve Doğalgaz depolama alanı ile gündeme gelen Kalınören mahallesinde 3 adaylı muhtarlık yarışı sürerken, Gazeteci Muharrem Garip’in adı öne çıkıyor.  Garip, yaptığı açıklamada, Kalınören mahallesinin Anamur’un gelişmekte olan gözde bir mahallesi olduğuna dikkat çekerek, “Mahallemize önemli yatırımlar yapıldı. Ancak diğer taraftan altyapı sorunlarımız da devam ediyor. Bu sorunları çözmek ve mahallemizi geleceğe taşımak istiyoruz” dedi. Kalınören mahallesindeki tüm vatandaşları tek tek ziyaret ederek görüştüğünü ifade eden Garip, “Ziyaretlerimizde mahalle halkımızın değişim isteğini görüyoruz. 

Sohbetlerimizde mahallemizin sorunlarını konuşup beklentilerini not ediyor, yapacağımız çalışmaları bu talepler doğrultusunda planlıyoruz. Altyapı sorunlarından sosyal kültürel beklentilere kadar mahallemizin ihtiyaçlarını belirledik ve çözüm yollarını da vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Gösterilen ilgi ve destekten memnunuz. Seçimi kazanacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. Muhtarlıkların yerel yönetimlerle uyumlu çalışmasının büyük önem taşıdığını vurgulayan Garip, “Muhtarlık siyasi bir makam değildir. Dolayısıyla siyasi ayrım yapmadan bütün kurum ve belediyelerle uyum içinde çalışmak gerekir. Ekibimle birlikte mahallemize hizmet isterken ve hizmet götürürken siyasi ayrım yapmadan uyum içinde olacağız. İşbirliğine her zaman hazır olacağız. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın kurumlarla olan işlerinin çözümü için de destek olacağız” şeklinde konuştu. Kalınören Mahallesi Muhtar Adayı Muharrem Garip, “Değişim Zamanı sloganıyla seçimi kazandıktan sonra vakit kaybetmeden birikmiş sorunlarımızı çözmek üzere harekete geçeceğiz. Hedefimiz, Kalınören’in tüm sorunlarını çözmüş, dayanışma içinde, örnek bir mahalle olmasıdır. Mahalle halkımızla birlikte bu hedefi gerçekleştirebileceğimize yürekten inanıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —