Tarih: 15.03.2023 06:49

Schafer ile sağlık ve vitamin deposu içecekler mutfağınıza geliyor

Facebook Twitter Linked-in

Schafer, soğuk günlerde sağlıklı ve vitamin deposu içecekler, sıcak yaz günlerinde ise soğuk ve meyveli içecekler hazırlamak için mutfakların favorisi olacak blender modellerini müşterileriyle buluşturuyor. Schafer’in küçük ev aletleri kategorisinde yer alan, Schafer Stormy Kişisel (Personal) Blender ve Schafer Vita Inox Mini Blender ile birbirinden sağlıklı ve lezzetli içecekler hazırlamak mümkün.

Özel taşıma halkası ile günlük aktivitelerde içecekleri taşıma kolaylığı sağlayan Schafer Stormy Kişisel (Personal) Blender; 400 W motor gücü, 600 ml kapasiteli tritan karıştırma haznesi, tek tuşla çalıştırma, kaydırmaz taban, paslanmaz çelik bıçaklar (4 bıçaklı) ve damlamayı önleyen özel içme kapağı ile mutfakların favorisi olmaya aday.

“Buz kırma özelliği fark yaratıyor”

Schafer Vita Inox Mini Blender ise buz kırma özelliği ile soğuk içecekleri büyük bir pratiklikle hazırlarken kaydırmaz tabanı sayesinde buz kırma ve karıştırma işlemi yaparken hem güvenli hem de ergonomik kullanım sağlıyor. Schafer Vita Inox Mini Blender, 300 W motor gücü, 600 ml kapasiteli hazne, 4 yönlü paslanmaz çelik bıçak, özel karıştırma şişesi kapağı, 23.000 rpm (devir) tek tuşla çalıştırma özelliği, kaydırmaz taban ve özel içecek kapağıyla evde yapılan lezzetli smoothie’ler veya sağlıklı karışımlar ile açık havanın keyfini çıkarmaya davet ediyor. Schafer, evde sağlıklı karışımlar ve lezzetli içecekler hazırlamayı seven müşterilerini Smoothie Blender çeşitlerinden kendilerine en uygun modeli seçmeleri için mağaza ve online satış noktalarına davet ediyor.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —