• BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29

Xiaomi yeni AIo T ürünlerini tanıttı

HABER MERKEZ,-Yeni Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro ve Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Pro, eğlenceyi ve akıllı yaşamı herkes için yeniden tanımlıyor. Xiaomi merakla beklenen en yeni AIoT ürünlerini Barselona’daki lansmanda gözler önüne s

TANITIM 27.02.2023 08:11:10
Xiaomi yeni AIo T ürünlerini tanıttı

HABER MERKEZ,-Yeni Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro ve Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Pro, eğlenceyi ve akıllı yaşamı herkes için yeniden tanımlıyor. Xiaomi merakla beklenen en yeni AIoT ürünlerini Barselona’daki lansmanda gözler önüne serdi. Yeni ürünler arasında eğlence deneyiminde devrim yaratmayı hedefleyen Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro ve Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra yer alıyor. Xiaomi, bu yeni olağanüstü ürünlerle dünya genelindeki tüketiciler için kesintisiz ve daha sürükleyici bir deneyim sunarak insanların teknolojiyle etkileşim kurma şeklini değiştirmeye hazırlanıyor. 
Her açıdan sürükleyici: Xiaomi Buds 4 Pro
Geliştirilen TWS özellikleri ve gösterişli tasarımıyla Xiaomi'nin en yeni kulaklığı, inanılmaz ses ayrıntılarıyla yüksek kaliteli bir dinleme deneyimi sunuyor. Xiaomi Buds 4 Pro, Yüksek Çözünürlüklü Kablosuz Ses desteğinin yanı sıra 990kbps'ye kadar veri aktarım hızı ve 32 bit'e kadar bit derinliği sağlayan Sony'nin LDAC teknolojisiyle öne çıkıyor.1 Xiaomi Buds 4 Pro'nun ayrıca, kullanıcıları istenmeyen gürültülerden etkili bir şekilde izole eden 48 dB2'ye kadar derinliğe sahip etkileyici bir aktif gürültü engelleme özelliği bulunuyor. 
Xiaomi Buds 4 Pro'nun Yerleşik Boyutsal ses3 özelliği, kullanıcıların baş hareketlerini algılayarak sesi konumlandırıyor ve gerçekçi bir ses için her ses ayrıntının detaylandırılmasını sağlıyor. Dahası, yerleşik sürükleyici ses büyüleyici bir surround ses deneyimi yaratarak kulaklığı her yerde, her zaman gerçekçi bir izleme deneyimi yaşamak isteyen filmseverler için mükemmel bir arkadaş haline getiriyor.
Xiaomi Buds 4 Pro ayrıca tek bir şarjla 9 saate4 kadar kesintisiz bir dinleme ve şarj kutusu kullanıldığında 38 saate kadar etkileyici bir pil ömrü sunuyor. Kulaklık aynı zamanda kablosuz şarj özelliğini de destekliyor. Cihaz, rahatlığı ve verimliliği en üst düzeye çıkarmak için dahili çift cihaz bağlantısı5 özelliği ile kullanıcıların bağlı cihazlar arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmasına olanak tanıyor. Tarz sahibi kullanıcılar için tasarlanan Xiaomi Buds 4 Pro, benzersiz bir 'uzay kapsülü' kılıfta saklanıyor ve çoklu mıknatıslar kulaklıkları kılıfın içinde sabit tutuyor. Bu da kullanıcının kulaklıkları tek elle çıkarmasını kolaylaştırıyor. Yumuşak LSR yapımı kulaklık uçları, kulaklıkların yerinde kalmasını sağlıyor ve uygun bir uyum için üç farklı boyutta sunuluyor. Yeni 'Akıllı Uyum İzleme' özelliği, kullanıcıların saatlerce dinleme keyfi için maksimum konfor ile mükemmel uyumu bulmalarını sağlıyor. Yeni kulaklık ayrıca Yıldız Altın ve Uzay Siyahı olmak üzere iki renk seçeneğiyle birlikte geliyor.
Xiaomi Buds 4 Pro ile birlikte kullanıcılar artık ses ayarlarını ilk kez özel Xiaomi Earbuds uygulaması üzerinden yapabiliyor. Uygulama, ANC modları, şeffaflık modları, Yerleşik Boyutsal ses3 ve çift cihaz bağlantısı5 gibi kişiselleştirilmiş özelliklere erişim sunarak kullanıcıların dinleme deneyimlerini kendi tercihlerine göre özelleştirmelerine olanak tanıyor. Google Play Store'dan indirilebilen uygulama, kullanıcılara ses ayarları üzerinde tam kontrol sağlıyor.
Klasik bir uyum: Xiaomi Watch S1 Pro
Xiaomi Watch S1 Pro, klasik saat tasarımı ile çağdaş akıllı saat teknolojisi arasındaki mükemmel birleşimin bir örneği olarak öne çıkıyor. Dayanıklılık ve şıklığı yansıtan birinci sınıf malzemeler kullanılarak titizlikle tasarlanan bu saat, dikkat çekici 1,47 inç AMOLED ekrana, döndürülebilir kurma koluna ve uzun ömürlü işlevsellik sağlayan çizilmelere karşı dayanıklı safir kristal cama sahip. Xiaomi Watch S1 Pro'nun kahverengi deri kayışlı gümüş kasa ve siyah flor kauçuk kayışlı siyah kasa olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor. Saatler her zevke uygun 100'den fazla şık kadran alternatifi ile özelleştirilebiliyor. Ayrıca, evrensel saat pimi kayışların kolayca değiştirilebilmesini sağlayarak saatin çok yönlülüğünü daha da artırıyor.
Xiaomi Watch S1 Pro'nun bütünleşik kullanıcı arayüzü tasarımı ve optimize edilmiş animasyonlarının kusursuz entegrasyonu, arayüz estetiğini ve ekran akışkanlığını geliştirerek benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Ayrıca, gelişmiş senkronizasyon6 özellikleri, cihazlar arasında bildirim alma süresindeki gecikmeyi ortadan kaldırarak sorunsuz ve zahmetsiz bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Saat, aynı zamanda Xiaomi akıllı telefonlara7 özel eşleştirmeyi kolaylaştıran ve kurulum sürecini basitleştiren özelliklere sahip.
Xiaomi Watch S1 Pro, 100'ün üzerinde spor aktivitesini takip edebiliyor ve bunlar hakkında gerçek zamanlı bilgi sağlıyor. Koşu aktivitesi yapanlar için 10 özel program, yeni başlayanlar için koşu/yürüyüş kombinasyonları veya yağ yakma ya da dayanıklılık odaklı antrenman, kalp ve akciğer sağlığını güçlendiren aralıklı antrenman dahil olmak üzere çeşitli fitness ihtiyaçlarına uygun bir şekilde önceden oluşturmuş programlar bulunuyor. Ayrıca yakılan kalori, egzersiz yoğunluğu, uyku takibi, kalp atış hızı ve SpO₂ takibini kapsayan bir dizi veri ve sağlık takibi işlevi sunarak kullanıcıların ilerlemelerini ve sağlık durumlarını kolayca izleyebilmelerine olanak tanıyor.
8Uzun ömürlü pili sayesinde 14 güne kadar kullanılabilen saat, aynı zamanda hızlı bir şekilde şarj oluyor ve 10 dakikalık bir şarj ile 2 gün dayanabiliyor. 9 Güçlü bir hoparlöre sahip saatin yapay zeka gürültü engelleme algoritması, kullanıcıların Bluetooth® ile saat üzerinden telefon görüşmesi yaparken sorunsuz ve net bir şekilde iletişim kurmalarını sağlıyor. Xiaomi Watch S1 Pro, cihazı 85 dakikada yüzde 100 şarj edebilen kullanışlı bir kablosuz şarj istasyonu ile birlikte geliyor. 

10Cesurca sürün, ileriyi daha iyi görün: Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra
Xiaomi'nin çift süspansiyon sistemine sahip ilk scooter'ı olan Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Ultra, zorlu arazilerde bile inanılmaz derecede yumuşak ve güvenli bir sürüş sunuyor. Gelişmiş çift süspansiyon sistemi ile şasi yüksekliğinin artırılması sayesinde sürücüler, engebeli yüzeylerde seyahat ederken bile daha iyi görüş ve denge elde ediyor. Lastik patlaması riskini azaltmak için Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Ultra, sürücülerin güvenliğini sağlayan ve kullanıcıların sürüş deneyimini geliştiren daha büyük delinmez ve sızmayı engelleyen 10 inç Xiaomi DuraGel lastiklerle donatıldı. Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Ultra, saatte 25 km11 hıza ulaşmasını ve %25'e kadar eğimli yokuşları kolaylıkla tırmanabilmesini sağlayan etkileyici, üst düzey özellikleriyle öne çıkıyor. Etkileyici 940W12 maksimum dişli motor gücü ve ultra uzun ömürlü bataryası, kullanıcılara endişelenmeden 70 km'ye13 kadar seyahat etme özgürlüğü veriyor. Yepyeni S+ modu, scooter'ın heyecan verici ve keyifli bir sürüş için şaşırtıcı derecede süratle hızlanmasını sağlıyor.  Güçlü, ancak hafif ve korozyona dayanıklı alüminyum gövdeye sahip yeni scooter, 120 kilograma² kadar maksimum yükleme kapasitesine sahip. 880cm²'lik bir platform boyutu ve 490mm'lik genişletilmiş bir tutuş yeri ile donatılan scooter'ın genel tasarımı, konforlu bir sürüş deneyimi için daha geniş bir ayakta durma alanı ve daha dengeli bir tutuş sağlıyor. Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Ultra ayrıca IP55 dayanıklılık derecesine sahip.

 14
Notlar:
1 Sony'nin LDAC ve Yüksek Çözünürlüklü Ses Kablosuz özelliğini deneyimlemek için lütfen mi.com/global adresindeki ürün sayfamızı ziyaret edin. LDAC, Sony Corporation'ın ticari markasıdır.
2 Gürültü engelleme derinliği test verileri Çin Ulusal Metroloji Enstitüsü tarafından sağlanmıştır. Xiaomi Buds 4 Pro yalnızca belirli bir frekans aralığında 48 dB ANC derinliğine ulaşır. Gerçek sonuçlar kullanım koşullarına bağlı olarak değişebilir.

3 Yerleşik Boyutsal ses özelliğinin kullanılabilirliği hakkında daha fazla bilgi için lütfen mi.com/global adresindeki ürün sayfamızı ziyaret edin.
4 Pil ömrü testi üretici tarafından gerçekleştirilmiştir. Test verileri gerçek yaşam senaryolarının simülasyonuna dayanmaktadır. Gerçek sonuçlar farklılık gösterebilir.
Xiaomi Buds 4 Pro'da çift cihaz bağlantısı varsayılan olarak kapalıdır. Açmak için lütfen Xiaomi Earbuds uygulamasını indirin.
6 Tüm bildirimleri senkronize etme yalnızca Android telefonlarda desteklenir.
7 Uyumlu cihazlar için lütfen resmi web sitesine bakın.
8 Bu ürün ve özellikleri tıbbi bir cihaz olarak tasarlanmamıştır ve herhangi bir hastalığı tahmin etmek, teşhis etmek, önlemek veya tedavi etmek için kullanılamaz. Kendinizi rahatsız hissediyorsanız, lütfen yardım almak için bir doktora danışın.
9 Pil ömrü verileri tipik modda dahili laboratuvarlarda test edilmiştir. Hızlı şarj yalnızca QC 3.0 adaptörünü destekler. 
10 Xiaomi kablosuz hızlı şarj işlevi bir QC 3.0 güç adaptörü ile kullanılmalıdır. Cihaz 85 dakika içinde %100 şarj olabilir. Sonuç, 25°C oda sıcaklığında, ekran kapalıyken, pakete dahil olan kablosuz şarj cihazı kullanılarak elde edilmiştir. Gerçek sonuçlar farklı sıcaklıklar nedeniyle değişiklik gösterebilir.
11 Maksimum hız, yerel düzenlemelere bağlı olarak pazara göre değişebilir.
12 Xiaomi Dahili Laboratuvarlarından elde edilen veriler.
13 70 km menzil: Düz bir yolda 75 +5 kg yük ile tam şarjlı olarak 15 km/saat hız ile test edilmiştir. Veriler Xiaomi Dahili Laboratuvarlarından elde edilmiştir. Gerçek sonuçlar değişiklik gösterebilir.
14 Scooter, IEC 60335 standardına dayalı IP55 giriş koruması sınıflandırması ile belirli laboratuvar koşullarında sıçramaya, suya ve toza karşı dayanıklı olduğu test edilmiş ve onaylanmıştır. Veriler Xiaomi Dahili Laboratuvarlarından alınmıştır.
Xiaomi Corporation Hakkında
Nisan 2010'da kurulan Xiaomi Corporation, 9 Temmuz 2018'de (1810.HK) koduyla Hong Kong Menkul Kıymetler Borsası Ana Listesinde işlem görmeye başladı. Xiaomi, merkezinde akıllı telefonla, akıllı donanımlar ve nesnelerin interneti (IoT) platformu bulunan bir tüketici elektroniği ve akıllı üretim şirketidir. Yenilik ve kaliteye eşit derecede önem veren Xiaomi, kullanıcılara üst düzey deneyim sağlarken operasyon verimliliğini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyor. Şirket, dünya genelinde herkesin yenilikçi teknolojilerle tanışması ve yaşam sürmesini sağlamak için en uygun fiyatlarla durmaksızın en mükemmel ürünleri üretmek için çalışıyor. Xiaomi 2021 yılının küresel akıllı telefon pazarının 3 numaralı akıllı telefon markası olmuştur. Şirket ayrıca, akıllı telefonlar ve dizüstü bilgisayarlar hariç, platformuna bağlı 351,1 milyondan fazla akıllı cihazla dünyanın önde gelen tüketici AIoT (AI+IoT) platformunu hayata geçirdi. Xiaomi ürünleri dünya genelinde 100'den fazla ülkede satılmaktadır. Şirket 2021 yılının Ağustos ayında Fortune Global 500 listesine üçüncü kez girmeyi başardı ve bir önceki seneye göre 84 sıra yükselerek 338. sıraya yükseldi. Xiaomi, Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index ve Hang Seng China 50 Index listelerinde yer almaktadır.
Xiaomi hakkında daha fazla bilgi için https://blog.mi.com/en/ adresini ziyaret edebilirsiniz. 


Anahtar Kelimeler:

Mustafa Güngör Vefat Etti

CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı: ‘Mahallelerimiz Durmuş Deniz Diyor’

Anamur Orman İşletmesi Vatandaşa 63 bin Fide Dağıttı

Çeltikçi İlk-Ortaokulunda Öğrenci ve Veliler Birlikte Kitap Okudular

Jandarmadan Kaçak sigara Operasyonu 2 Şüpheli Yakalandı

CHP'nin Adayı Durmuş Deniz:’Değişim İçin Son Dört Gün’

İnsanlar Kendi Varlıkları ve İç Dünyalarında Ne Yaşarlar?

Doğa ve Evren Varlığını Nasıl sürdürür?

Teknoloji ve İnovasyon Nedir ?

Toplum ve İnsan İlişkileri Nasıldır?

Nasıl Sağlıklı ve Genç Kalınır?

Gelecek Merakımız Nereden Gelir?

İnsan İçin Sanat ve Kültür Neden Önemlidir?

Neden Kimlik Arayışına Gireriz?

Karşı cinsler Arasında Duygusal İyileşme ve Bütünleşme Nasıl Olur?

Eşimize Değer Verme ve Destekleme Hayatın Anlamıdır

İnsanların En Çok Neyi Merak Ettiğini Merak Ediyor musunuz?

Dr. Özdeniz:  Kötü Gidişe Dur Demek İçin Oylarınıza Talibim

Günde Tüm İnsanlığın İhtiyacı Kadar Ekmek Çöpe Gidiyor, Ama Yarımız Aç

Dünya Silahlanmaya Ne Kadar Harcama Yapıyor?

Kıtalar Kaç Yıldır Hareket Ediyor?

Soğan'ın Gözümüzü Yakmasını Nasıl Önleriz?

Cep Telefonlarının Teknolojik Özellikleri Nasıldır?

Cübbeli Ahmet Hoca’dan Kötü Haber

Seçim Süreçlerinde Medya Gücünü Doğru Kullanmalı

Gece Terlemesi Neyin Habercisi?

Çoğumuzun En Titiz Olduğu Şey, Modern Toplumun Görünmeyen Düşmanı

Mersin Büyükşehir Belediyesinden, Vatandaşlara Dijital Mersin Tanıtımı

Dünya E-Ticaret Pazarının Büyüklüğü 2023’de 6 Trilyon Doları Geçti

Türkiye'nin Muz Üretimi Bir Milyon Tona Ulaştı, İthalat Azaldı

Yükleniyor

Mustafa Güngör Vefat Etti

CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı: ‘Mahallelerimiz Durmuş Deniz Diyor’

Anamur Orman İşletmesi Vatandaşa 63 bin Fide Dağıttı

Çeltikçi İlk-Ortaokulunda Öğrenci ve Veliler Birlikte Kitap Okudular

Jandarmadan Kaçak sigara Operasyonu 2 Şüpheli Yakalandı

Dr. Özdeniz:  Kötü Gidişe Dur Demek İçin Oylarınıza Talibim

Günde Tüm İnsanlığın İhtiyacı Kadar Ekmek Çöpe Gidiyor, Ama Yarımız Aç

Seçim Süreçlerinde Medya Gücünü Doğru Kullanmalı

Mersin Büyükşehir Belediyesinden, Vatandaşlara Dijital Mersin Tanıtımı

Türkiye'nin Muz Üretimi Bir Milyon Tona Ulaştı, İthalat Azaldı

Durmuş Deniz Kimdir?

Durmuş Deniz'den Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Tarhan: “Kazanacağım ve CHP’ye döneceğim”

İyi  Parti Anamur’da Tam Kadro Sahada

Kılınç Bahçelievlerde Böyle Karşılandı

Muhtar Adayı Muharrem Garip: 'Kalınören Değişim İstiyor'

CHP'nin Başkan Adayı Durmuş Deniz Örene Böyle Teşekkür Etti

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ GÜLCAN KIŞ: TRT, AKP’NİN PROPAGANDA ARACINA DÖNDÜ

SERDAR SOYDAN ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Muğla Fethiye’de basın açıklamasında bulundu.

Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

8 Mart Kadınlar Voleybol Turnuvası Sonuçlandı

RAGBİ Sporu Ne Kadar Faydalı?

Anamur Bin Kişilik RAGMİ Öğrenci Sporcuları Ağırlıyor

Bu  Voleybol Turnuvası Kadınlarımız İçin

Şampiyon Takım Garip AVM'nin Sponsorluğunda Yarı Finale Gidiyor

Gümüş Okulları Kaymakam Bozdemir’i Kupa İle Ziyaret Etti

Trabzonspor Futbolcularından Epilepsi Farkındalık Kampanyasına Destek

Toplum Destekli Polisten Sporda Ahlak Vurgusu

Sporun Ruh Hali Üzerine Etkileri!

Sare Ayça Anamur’un Gururu Oldu

Askan Mühendislik Makina: Güvenilir Çözümler, Dayanıklı Malzemeler

Lara Di Lara’nın Dördüncü Albümü “Eskisi Gibi Değil” Çıktı!

ETS’de Yaza Özel Fırsatlar Devam Ediyor!

Yenişehir Belediyesi, Dünya Barış Günü’nde Sadık Gürbüz’ü Mersinlilerle buluşturacak

Başarılı Sanatçı Ersin Güloğlu yepyeni şarkısı Yalan Değil yayında!

İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen Aynı Sahnede

Merve Özbey Yaz Konserleri'nde sahne alıyor

Sevgilisi konserine gelemedi, şampanya gönderdi

Zeynep Bastık'tan yaz konserleri

Jandarmadan Öğrencilere Siber Farkındalık Eğitimi

Prof. Dr. Hasan Yıldırım Anamur Ters Laleyi Bilim Dünyasına Tanıttı

Üniversite Soruları Nasıl Hazırlanır?

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş: ‘Eğitim Sadece Sınıfta Değil Sahada da Olur’

Çözüm Okulları Eğitimde Global Dünya’nın Kapılarını Aralıyor

Başkan Kılınç'tan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Meslek Yüksekokulumuz Anamur’a Gümüş Madalya Getirdi

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan’dan Ortalama Puan Uyarısı

Yurtdışı Lise Eğitiminin Önemi

Göç Dayı Öykü Yarışması Üçüncülük Ödülünü Aldı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13