Tarih: 08.03.2023 16:55

Tiktok Videolarınıza Nasıl Metin Eklenir?

Facebook Twitter Linked-in

 

Tiktok üzerinde paylaşmış olduğunuz videolara metin eklemek mümkündür. Birçok kişi tarafından kullanılan bir sosyal medya olan Tiktokta paylaşımlar video şeklinde yapılır. Videoların üzerine istediğiniz metinleri eklemek de mümkündür. Bunun için önce video içeriğinin hazırlanması gerekir. Daha sonra Tiktok uygulamasına giriş yapıp videoyu açmak gerekir. Videoyu açtıktan sonra video üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaksa bu düzenlemelerin yapılması gerekir. Bu işlemlerden sonra Aa metin kısmına basıp Tiktok videonuza istediğiniz metini ekleyebilirsiniz .

Tiktok ‘ta paylaşmış olduğunuz videoların daha fazla kişi tarafından izlenebilmesi için Tiktok beğeni satın al paketlerini tercih edebilirsiniz. Bu paketleri uygun fiyatlar ile satın almak için Popigram sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Burada birçok paketi uygun fiyatlar ile hesabınızdaki videolar için satın almak mümkündür.

Tiktok Video Düzenleme Nasıl Yapılır?

Tiktok ‘ta paylaşmak istediğiniz videoları düzenleyip daha sonrasında paylaşmak daha kaliteli videolar oluşturmak açısından önemlidir. Bu videoları düzenlemek ise oldukça kolaydır. Tiktok’taki videonuzu hazırlayıp daha sonrasında videoların üzerinde kırpma, düzenleme gibi işlemler videoyu paylaşma bölümünden yapılabiliyor. Videoların üzerine metin eklemede yapılabiliyor. Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra videonuzu Tiktokta paylaşabilirsiniz.

Tiktok'taki videoların daha hızlı bir şekilde viral olabilmesi için beğeni sayısının yüksek olması gerekir. Bu nedenle Tiktok türk beğeni satın al paketlerini Popigram sitesinden inceleyebilirsiniz. Bu paketleri uygun fiyatlar ile satın alıp videolarınızın daha fazla kişiler tarafından izlenmesini sağlayabilirsiniz.

Tiktok İsim Yazma Nasıl Yapılır?

Tiktok ‘ta oluşturmuş olduğunuz içeriklerin başka kişiler tarafından çalınmasını engellemek için videoları isimlerinizi yazabilirsiniz. Böylelikle videoların size ait olduğu anlaşılmış olur. Videolarınıza isimlerinizi eklemek ise son derece basittir. Videoyu düzenle bölümüne geldiğinizde burada Aa metin ekle bölümü karşınıza çıkacaktır. Buraya tıklayıp istediğiniz metini ve isminizi yazabilirsiniz. Böylelikle videolarınızı koruma altına almış olursunuz.

Paylaştığınız videoların daha kısa süre içerisinde viral olması için beğeni ve izlenme satın alabilirsiniz. Bunun için PopiGram.com adresini ziyaret edip Tiktok beğeni ve izlenme paketlerini inceleyip oldukça uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —