Tarih: 24.08.2022 09:13

Harcamaları devam ederken Portekizli oyuncudan da taraftarı heyecanlandıracak bir hamle geldi

Facebook Twitter Linked-in

William Carvalho, Galatasaray’ın ‘Yeni sürem…’ notuyla paylaşmış olduğu hazırlık kampından videosunu beğendi. Portekizliler başından beri Galatasaray'a transfer bekliyor ve hatta haber bekliyor.

Sergio Oliveira'nın gönderisine de yorum yaptı

Aktif bir Instagram kullanıcısı olan William Carvalho, Galatasaray'ın daha önce açıkladığı Sergio Oliveira'nın rinabet transferinde Portekizli bir arkadaşının hissesine de yorum yaptı.

Fenerbahçe Kulübü'nün Üst Kurul toplantısı Faruk Ilgaz tesisinde devam ediyor. Üye Cengiz Tokgez, Dinamo Kiev'de oynanan maçta bazı Sarı Mavili taraftarları 'Putin' sloganı attıkları için eleştirdi. Tokgöz, 'Umarım kurul Ukrayna'dan özür diler' dedi.

Tokgez'in açıklamaya ilişkin konuşmasına müdahale eden Üst Kurul Başkanı Uğur Dündar, sürpriz konuşması sırasında sadece ilçede yapılan toplantıyı izlediğini ve farkında olmadığını söyledi. Uğur Dündar, Ali Koçu'dan bir mesaj aldığını söyledi. Çirkin ve  kabul edilemez davranışları çok yerel ve çok az bir Fenerbahçe grubuna ve tüm camiaya yüklemek de çirkindir. Fenerbahçe asla böyle bir öfkeyle ilişkilendirilemez.'

Cengiz Tokgez, “Sanırım bir özüre ihtiyacım vardı. 1881 numaralı üyeyim. Sonra 'Zelensky, Zelensky, Zelensky' diye bağırdım.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Üst Kurul toplantısında sert açıklamalarda bulundu.

İşte Ali Koch'un o açıklaması:

Ukrayna'dan özür dilemeyeceğiz. Nedenini birazdan açıklayacağım. Ukrayna büyükelçisinin bitmek bilmeyen soruşturması rinabet giriş bizden özür dilemeli. Rakip takımın taraftarlarının sosyal medyadaki tüm konulara maydanoz fırlatmasından etkilenmiş olmalısınız.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —