Tarih: 14.01.2024 13:13

Metin Külünk Afrika İçin Satın Aldığı Kitapları Vatandaşa Dağıttı

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Ak Parti eski milletvekili Metin Külünk, yazar Turgut Tunç'un 30 yıl boyunca dünyanın farklı bölgelerine yaptığı yardım çalışmalarını konu alan fotoğraf sergisinin açılışına katıldı Afrikalılar için kitap satın aldı.  İstanbul Üsküdar'daki Muamma kitabevinde düzenlenen sergi, açılışına katılan Metin Külünk, Turgut Tunç'un fotoğraflarının Afrika'daki dramı, acıyı ve bir uygarlığın çöküşünü yansıttığını ifade etti.  
Turgut Tunç'a teşekkür eden Metin Külünk, konuşmasında Tunç'un insan odaklı uygarlığın varlığını resmettiğini belirtti. Tunç'ta katılımından dolayı Metin Külünk’e teşekkür etti ve yeni çıkan kitabı "Aynadaki Ben Heybemde Hikayeler"i imzalayarak Külünk'e takdim etti.  
Kitabın ve serginin geliriyle Afrika'da su kuyusu açılacağı bilgisini alan Külünk’ün, çok sayıda kitap satın alarak sokakta gelip geçenlere dağıtması sergiye ayrı bir heyecan kattı.  
Sergiye katılanlar arasında, Metin Külünk'ün yanı sıra birçok önemli isimde yer aldı. Kitap ve fotoğraf tutkunları, sergiyi sanatseverlerle buluşturan küçük sanatçı Hümeyra Kalebaşı'nın keman dinletisi sergiye ayrı bir renk kattı. Bu etkinlik, hem sanatın hem de yardımseverlik faaliyetlerinin bir araya geldiği anlamlı bir etkinlik olarak öne çıkmaktadır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —