Tarih: 12.01.2023 07:19

Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur’da Önümüzü Kesiyor

Facebook Twitter Linked-in

Mithat Ünal-Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Anamur’a hizmet getirilmesi konusunda hem yavaş hareket ettiğini hem de Anamur Belediyesi’nin önünü kestiğini söyledi.
Anamur Sahil Projesinin ilerlemesine Seçer’in onay vermediğini kaydeden Belediye Başkanı Hidayet Kılınç; Bizim amacımız sahil projesini ilerletmekti. İlerlediğimiz zaman yolun güzergahı değişiyor.  Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yol için istimlak edermisiniz dedim,  müracaatımı yaptım, onlarda edemeyiz dediler, ben de İkonyum Otelin orada sahil projesini kesmek zorunda kaldım.” Dedi.
Öte yandan, merkeze uzak mahalle muhtarlarından gelen ‘Belediyelerin hizmet vermeden katı artık ve atık su parasını mahalle sakinlerinden tahsil ettiklerini bunun haksız ödeme olduğu yönündeki tepkilerini de yanıtlayan Belediye Başkanı Hidayet Kılınç; “Mersin Büyükşehir Belediyesi su faturasında bu alımları yapıyor.
Anamur Belediyesi için de katı atık bedeli kesiyor. Ancak 3,5 yıl içerisinde bu güne kadar Anamur Belediyesine sadece iki taksit ödediler. Yani burada Anamur Belediyesine bu güne kadar sadece iki taksit parası girdi.” Dedi.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —