Tarih: 10.01.2024 13:07

Başkan Kılınç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL - Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü nedeni ile Anamurda çalışan gazetecilere kahvaltı verdi. 82 Sosyal Tesislerinde verilen kahvaltıya, Anamur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler, Belediye Başkan Yardımcıları Türkan Kasapoğlu, Mehmet Tuğrul, Mahmut Kara, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Özgür Solğun ve gazeteciler katıldı. Samimi bir ortamda sohbet havasında geçen toplantıda Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bu güne kadar kendisinin birinci derece de önem verdiği konunun, Otluca İçmesuyu projesinin hayata geçirilmesi olduğunu söyledi. 
Bu konuda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i defalarca Ankara’ya davet ettiğini kaydeden Kılınç, bu güne kadar bir ilerleme kaydedilmediğini söyledi. Bu seçimde Mersin büyükşehir Belediye Başkanlığını MHP’ye, Anamur da datekrar kendisine görev verildiği taktirde, ilk 6 ay içerisinde Anamur İçme suyu İhalesini askıya çıkarmadığı taktirde belediye başkanlığını da siyaseti de bırakacağını kaydeden Belediye Başkan Hidayet Kılınç, toplantıda çalışan gazeteciler günümüzü kutladı ve basına olan desteğinin de mümkün olan imkanlar dahilinde devam edeceğini söyledi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler de yerel gazetecilerin yerel yönetimler, yerel yönetimlerinde yerel gazeteciler için büyük önem taşıdığını kaydetti. 
Cömertler, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’a eleştirilere daha açık olmasını istedi. Bu konuda gerçekten gazeteci olarak eleştirel yaklaşanlara açık olduğunu söyledi ve başkalarının ağzı ile yandaş yaklaşımlar sergileyenlere ise tavrının net olduğunu söyledi. Toplantının sonunda gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Kılınç gazetecileri nergis çiçekleri ile uğurladı. 

 

  
  



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —