Tarih: 29.09.2022 16:09

Rize’de “CHATBOT4VET” toplantısı yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

RİZE-29.09.2022-HİBYA-Rize Valiliği koordinatörlüğünde ve 5 ülkeden 6 proje ortağı tarafından gerçekleştirilecek “Chatbot Tutoring System For Vet (CHATBOT4VET)” Projesi'nin toplantısı yapıldı.

Rize Valiliği’nde düzenlenen toplantıda, mesleki eğitimin geliştirilmesi amacıyla 2021 yılı Erasmus Mesleki Eğitimde İş birliği Ortaklıkları faaliyeti kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı'na sunulan ve kabul edilen Avrupa Birliği destekli CHATBOT4VET adlı projenin içeriği ve Avrupa Birliği’nin sunduğu proje destekleri ve çalışmalar değerlendirildi.

Türkiye'den Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin yer aldığı proje ortakları arasında; Yunanistan'dan, Fransa'dan Belçika'dan ve İspanya'dan kuruluşların yer aldığı belirtildi.

Vali Yardımcı Vekili Ertuğrul Arslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nebi Gümüşi, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Öznur Günay, İŞKUR Müdürü Hasan Kiraz, Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu ve proje ortağı temsilcileri katıldı.

 

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —