Tarih: 22.09.2022 12:48

Kıbrıs'a Suwen geldi

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin en hızlı büyüyen kadın iç giyim perakende markası Suwen mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’nin 41 ilinde ve Romanya’da perakende mağazalarıyla faaliyet gösteren Suwen, Kıbrıs’taki ilk mağazasını açtı.

İç giyimden ev giyime, çoraptan korseye, mayo ve bikini koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar 1.500’e yakın ürün çeşidiyle, farklı yaş ve tarzdaki kadınların her anında yanında olmayı hedefleyen Suwen yeni açtığı mağazalarla büyümeye devam ediyor.

Türkiye’de 148, Romanya’da 3 mağazası bulunan Suwen, Kıbrıs’taki ilk mağazasını Lefkoşa’da açtı. Suwen’in toplam mağaza sayısı 152’ye ulaştı.

Açılışla ilgili konuşan Suwen’in Genel Müdürü Ali Bolluk şunları söyledi:

“2022’nin başında, tarafsız bir araştırma firmasının yaptığı incelemeye göre kadınların %95’i iç giyim, ev giyim, çorap, plaj giyim, hamile ve lohusa giyimde Suwen’i tavsiye ediyor. Bu talepten yola çıkarak, 2022 yılındaki yeni mağaza hedeflerimizi gerçekleştirmek üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedeflerimizden biri de Suwen’i sınırların dışına taşımak ve Türkiye’den özgün, kendine güvenen, Türk kadınını temsil eden bir marka çıkartmak! Kıbrıs da bu noktada bizim için önemli bir yerdi. Daha önce üçüncü tarafların işlettiği satış noktalarında ürünlerimizin satışını gerçekleştiriyorduk. Kıbrıs halkını artık kendi mağazamızda da ağırlayacağımız ve tüm ürün çeşitlerimizle onlara ulaşacağımız için çok mutluyuz.”

Suwen Hakkında:

2003 yılında İstanbul’da kurulan Suwen, Türkiye kadın iç giyim, ev giyim, plaj giyim ve çorap (KİEP) sektöründe faaliyet göstermektedir. Modern Özel Zincir Mağazalar arasında mağaza sayısı bakımından Türkiye’nin en yaygın ikinci mağaza ağına sahip olan Suwen’in mağazaları 2021 yılında yaklaşık 7,6 milyon ziyaretçi ağırlamıştır.

Suwen, kendi markası ve tasarımı ile müşterilerine hizmet vermektedir. İç giyimden ev giyimine, çoraptan korseye, mayo ve bikini koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar geniş ürün yelpazesiyle bir kadının her anında yanındadır.

Suwen Türkiye’deki perakende ağını genişletmenin yanı sıra Romanya’da faaliyet göstermektedir. Ayrıca Irak, Azerbaycan, Kıbrıs, İsrail ve Filistin’de üçüncü tarafların işlettiği satış noktalarında da faaliyetlerine devam etmektedir.


Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —