Tarih: 27.09.2022 13:35

Malatya Kent Meydanı 29 Ekim'de hizmete açılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapımına başlanan Kent Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

Şehir merkezinde oluşan trafik sıkıntılarını ortadan kaldırmak amacıyla Malatya'ya 5 bin metrekarelik bir meydan kazandırıldığını belirten Başkan Gürkan, “Yapmış olduğumuz girişimler neticesinde çalışmalarına başlamış olduğumuz kent meydanındaki çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.” ifadesini kullandı.

Başkan Gürkan, şehri değerlendirirken o şehrin bütün değerlerinin dikkate alınmasını gerektiğine değinerek, “Yeşil alanları, çevre düzenlemeleri, meydanları, caddeleri ve pazarları bunlardan biri eksik olursa o şehrin hüviyetinde eksiklik olur. Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’ya anlam katacak bir meydan çalışması gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu.

Malatya Kent Meydanı’nı  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda hizmete sunmayı planladıklarını ifade eden Başkan Gürkan, “Kent Meydanımızın Malatya’mıza, Malatyalı hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.  

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —