Tarih: 31.12.2023 12:23

Bozyazı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Türe’den Yeni Yıl Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Bozyazı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Türe yeni yıl için kendi sosyal medya sayfasında bir yeni yıl mesajı yayınladı.  Sevgili Milletimiz diyerek başladığı mesajında Türe 2023 yılının, sevinçlerle dolu ama aynı zamanda zorlu anılarla da hatırlanacak bir yıl olduğunu belirtti. İYİ Parti Bozyazı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Türe Mesajında; " 2023 yılının, sevinçlerle dolu ama aynı zamanda zorlu anılarla da hatırlanacak bir yıl oldu. Ancak yeni bir başlangıçla karşı karşıyayız ve 2024'e umut dolu bir yürekle adım atıyoruz. 
Yeni yıl, birlik ve beraberlik içinde geçecek, sevdiklerimizle daha çok zaman geçireceğimiz, güzel anılar biriktireceğimiz bir yıl olsun. Çocuklarımızın gülücükleri, ailelerimizin sıcaklığı ve dostlarımızın samimiyetiyle dolu bir yıl diliyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize mirası olan Cumhuriyetimizin 100. Yılına girerken, İstiklal Marşı'mızı coşkuyla söyleyeceğimiz, birlik ve beraberlik içinde büyük başarılar elde edeceğimiz bir yıl olsun. 
Tıpkı Filenin Sultanları gibi, milletimizin her bir ferdi kendi alanında zirveye tırmanacak, ülkemiz daha da güçlenecek. Asker analarının gözyaşları dinecek, evlerimiz huzur ve sevgiyle dolacak. Yepyeni bir yılın başlangıcında, Atatürk'ün evlatları olarak hep birlikte omuz omuza, sevgiyle, barış içinde bir gelecek için umut dolu adımlar atalım. Hoş geldin 2024..! Yeni yılın, tüm milletimiz için sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl olması dileğiyle.  Sevgi ve umutla.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —