Tarih: 20.03.2023 19:34

Lima Logistics ile Proje Taşımacılığı

Facebook Twitter Linked-in

Lima Logistics firması nakliye sektöründe hem yurtiçinde hem de yurtdışında lojistik hizmeti veren bir firmadır. Nakliye süreçlerinde müşterilerinin ürünlerini ve markalarının değer kayıpları yaşamaması için ellerinden gelen her şeyi uzman kadrosu ve yıllardır süre gelen tecrübeleri ile sağlarlar.
Proje taşımacılığı, hava yolu kargo taşımacılığı, ekspres kurye, fuar ve etkinlik lojistiği, Intermodal taşımacılık, otomotiv taşımacılığı gibi daha birçok taşımacılık işlemlerini gerçekleştirmek için bu sektörde hizmet verir.

Hizmetlerinin kaliteli bir şekilde yürütülmesi için yüklerin taşınmasına en uygun hangi yöntemin kullanılacağına mesela proje taşımacılığı mı, intermodal taşımacılık mı, ekspres kurye mi, havayolu kargo taşımacılığı mı, denizyolu taşımacılığı mı diye ilk başta karar verilmesi gereken taşımacılık yöntemlerinden hangisinin olacağı belirlenir. Daha sonra müşterilerinin ürünlerini güvenle taşımak için gerekli olan tüm süreçleri planlarlar ve kaliteli bir hizmet alınmasını sağlarlar.

Otomotiv Lojistiği

Otomotiv yedek parçaları ve bitmiş araçların taşımacılığına otomotiv lojistiği denir. Yedek parçaların taşınması ve depolanması, bitmiş araçların taşınması ve depolanması, ikinci el otomotivlerin taşınması gibi birçok otomotiv lojistiği işlemlerinin gerçekleştirilmesi için kaliteli ve güvenli bir lojistik firmasından nakliye işini gerçekleştirmek amacı ile hizmet almak gerekir.

Lima Logistics firması da otomotiv lojistiği almak isteyen müşterinin araçlarının en kaliteli ve güvenli yollar ile hem ihracatının hem de ithalatının gerçekleşmesi için iki yönde de bu lojistik hizmetini verirler. Müşterilerine sunmuş oldukları kaliteli lojistik hizmeti sayesinde araçların güvenle taşınması müşteri memnuniyetlerinin yüksek oranda gerçekleştirilmesini sağlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —