Tarih: 24.08.2022 09:14

Almak istemedi ve Dubois kenardan kenara çekildi ve yerini Omar Elabdelui'ye bıraktı

Facebook Twitter Linked-in

Dubois'in kesin durumu, ayrıntılı doğrulamadan sonra belirlenecektir. Ancak, ilk izlenimden, deneyimli bir oyuncunun çok ciddi bir durumda olmadığı  görülüyor.

27-30 Temmuz tarihleri arasında Macaristan'da düzenlenen 2022 Kadınlar Avrupa Takım Kalkanı Şampiyonası ve 2022 pablosbet Erkekler Avrupa Takım Kalkanı Şampiyonası'nda milli golf takımı Avrupa kadın takımı şampiyonu, erkek milli golf takımı ise Avrupa erkek takımı üçüncüsü oldu. .

Sekiz erkek ve kadından oluşan milli takım, Avrupa Golf Birliği'nin (EGA) ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada ülkelerine döndü. THY uçağıyla (THY) Budapeşte'den İstanbul'a saat 17.20'de gelen milli takım sporcuları, İstanbul Havalimanı'nda açıklama yaptı. Etkinliği açıklayan Golf Federasyonu Atletizm Direktörü Erol Şimşek, “Kadınlar birinci, erkekler üçüncü oldu. Türkiye'ye bir altın, bir bronz madalya ile  döndük. Çok mutluyuz. Kızlar harika bir iş çıkardılar” dedi.

Milli takım oyuncusu Can Gürdenli, “Pozisyondan çok memnunuz. İkinci maçı kaybettiğimiz gün çok üzüldük ama pes etmedik. 'Maçın son gününde ilk günmüş gibi yaklaştım ve bronz madalya kazandım.' 'Kolay olmadı. Çok çalıştık ve başarılı bir dönüş yaptığımız için çok gururluyuz.'

Dubois'in kesin durumu, ayrıntılı doğrulamadan sonra belirlenecektir. Ancak, ilk izlenimden, deneyimli bir  oyuncunun çok ciddi pablosbet giriş bir durumda olmadığı  görülüyor.

Maç bitmeden Sarı-Kırmızılı taraftan bir açıklama yapılmadı. Galatasaray'ın SNS hesabından yapılan açıklamada, 'Leo Dubois'in belindeki kas ağrısı nedeniyle oyundan ayrıldıktan sonraki durumu, İstanbul'da yapılacak MR sonuçları çıktığında netleşecektir.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —