Tarih: 30.09.2022 10:18

Euromaster, “Hayat Kurtaran Kurallar”a dikkat çekiyor

Facebook Twitter Linked-in

Michelin Grubu çatısı altında profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, “Güvenlik Haftası”nda global “Hayat Kurtaran Kurallar”ına dikkat çekerek hem servis çalışanları hem de müşterileri için güvenliği önceliklendiriyor. Tüm Euromaster servis noktalarında bakım onarım hizmetlerine dair verilen eğitimlerle güvenlik seviyesi daha da artırıldı. Sadece bakım esnasında değil, sürüş esnasında da güvenliği riske sokmayacak noktalar özenle kontrol ediliyor.

Euromaster’ın TS 12047 sertifikasına sahip bayileri, pazar payını giderek artıran elektrikli otomobiller konusunda da müşterilerine kapsamlı bakım onarım desteği sağlıyor. Yüksek voltaj barındıran elektrikli otomobillerin bakım onarım aşamaları, özel kılavuzlara ve kontrol listelerine göre yapılıyor. Euromaster’ın ücretsiz check up hizmeti, elektrikli araçlar için de sunuluyor.

İçten yanmalı motorlara sahip otomobillere ek olarak hibrit ve elektrikli otomobiller için de özel güvenlik standartları belirlediklerini belirten Euromaster’ın Türkiye Genel Müdürü Guillaume Wisselmann, “Güvenlik Haftası”yla, araç trafiğinin çok yoğun olduğu ERM noktalarındaki servis yöneticileri ve ustalarının ekstra dikkatli olarak riskleri minimize ettiklerinin altını çizdi. Wisselmann, “Servis alanı ve servis noktası güvenliği Euromaster için çok önemli. Bunu gerçekleştirebilmek adına gerek eğitimlerle gerekse belirlediğimiz standartlar ile düzenli denetim ve iyileştirmeler yapıyoruz. Bunun için Euromaster’ın belirlediği global güvenlik standartlarına harfiyen uyuyoruz. Hem çalışanlarımızın hem de müşterilerimizin servis ziyaretleri sonrasında evlerine sağ salim dönebilmesini hedefliyoruz. Sayıları her geçen gün artan elektrikli otomobillerin bakımlarında farklı güvenlik uygulamaları mevcut. Bu dönüşüm içindeki güvenlik standartlarını belirlemede önemli adımlar atarak insan hayatına verdiğimiz önemi yeni bir seviyeye taşımayı ve güvenlik anlayışımızın genele yerleşmesini hedefliyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —