Tarih: 07.12.2022 10:40

Kuş: ″Platformumuz üzerinden 30 milyon TL’lik fon sağlandı″

Facebook Twitter Linked-in

-Videolu haber-

Fonangels.com Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kuş, şu ana kadar Fonangels.com üzerinden yaklaşık 30 milyon TL’lik bir fonun girişimcilere sağlandığını söyledi.

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından bu yıl 'Finansın Ötesi: Dünyanın Geleceğine Yatırım' temasıyla hibrit olarak düzenlenen 6. Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi gerçekleşti.

Kongreye katılan Fonangels.com Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kuş, Hibya Haber Ajansı'na değerlendirmelerde bulundu. 

Yavuş Kuş, girişimcinin en önemli meselesinin 'fon' olduğuna dikkati çekerek, 'Biz fonangels.com olarak Sermaye Piyasası Kurulu’ndan lisansını almış bir kitle fonlama platformuyuz. Girişimcilerle yatırımcıları bir araya getiriyoruz. Bir girişimi olan fikri olan bir girişimcinin projesini hayata geçirebilmesi için ilk önce yatırıma ihtiyaç duyuyor. Girişimcinin en önemli meselesi fondur.' dedi.

'30 milyon TL’lik bir fon girişimcilere sağlanmış oldu'

Fonangels.com üzerinden yaklaşık 30 milyon TL’lik bir fonun girişimcilere sağlandığını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kuş, 'Biz çalışmalarımızı şu an bilişim vadisi merkezli yapıyoruz. Bugüne kadar, yaklaşık bine yakın girişimci bize başvuru yaptı. Yatırımcılar fonangels.com üzerinden girişimlere yatırım yapmakta. Şu ana kadar platformumuz üzerinden yaklaşık 30 milyon TL’lik bir fon girişimcilere sağlanmış oldu.' ifadelerine yer verdi.

Yavuz Kuş, girişimcilerin 3-4 yıl öncesine kadar ulaşamadıklarını fona, kitle fonlamada çok daha rahat ulaşabildiklerini dile getirdi.

Kuş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

'Başlangıç seviyesinde olan, fikir seviyesinde olan start-up’lar kitle fonlamalarda yatırım turuna çıkabiliyor. Burada ihtiyaç duydukları  fona ulaşabiliyor. Kendilerine güvenen, inanan, projesine güvenen girişimcilerimizi fonangles.com üzerinden projesini bize yönlendirmesini tavsiye ediyoruz. Yatırımcılarımıza da kitle fonlamalara girmelerini de tavsiye ediyoruz.'
 

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —