Tarih: 16.08.2022 13:42

Borisov ile karşılaşacak olan Konyaspor bugünkü antrenmanına hazır.

Facebook Twitter Linked-in

İlhan Palut ve kaleci İbrahim Sehic, Kajadzhik üssünde yapılacak antrenman öncesi basına açıklamalarda bulundu.

Konya'da yeni dönem hazırlıklarının başladığını, Erzurum'da kamp sürecinin devam ettiğini ve Konya'ya döndüğümüzü hatırlatan konuşmayı açan Palut, şunları kaydetti: Hazır. Hafta içi antrenmanlı BATE maçları için. Her zaman diyalog liglerinin bizim için önemli olduğunu söyledim. Her şerit önemlidir. Gruba katılmak isterdik ama elbette gidecek çok yolumuz var. 3 rakibi ortadan kaldırmalısınız. Yarın onlardan ilki ile oynayacağız. Mahkemelerimiz benzer görünüyor, ancak BATE tarafından barındırılıyorlar. Hala maça hazırız. BATE'yi analiz ettik. Son aşamada organize bir takım olarak oynayacağız. Sahada ne yaptığını bilen takımlarla oynayacağız. Kararlı oyunlar pusulabet oynayan rakipler var. Elbette her takımda olduğu gibi takımda da zayıflıklar var. Size sonuna kadar saygı duyuyoruz. BATE kısa sürede Avrupa alışkanlıklarını da geliştirdi. Hazır. Bugün son antrenmanımızı bitiriyoruz. Yarın  ilk maçımızda güzel sonuçlar almak için sahaya çıkacağız. Oğulcan'ın sakatlığına rağmen iyi hazırlanmaya devam ediyoruz.”

Palut, takımın enerjisinden ve hedeflerinden memnun: “Takımımız çok sıkı çalışıyor. Göreceğimiz yer yarının tarlası. Ama Sakşehir'e karşı hazırlık maçından daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum.'

'Hazır bir ekiple başlayın'

Palut, 11 kişinin buluşmaya hazır olarak dışarı çıkmayı planladığını söyledi. Ligin ilk yarısından sonra 15 resmi maça çıkmış bir takıma karşı oynayacağız. Her şeyden önce, fizyolojik bir cevap vermelisiniz. Bu aşamada en hazırlıklı ekiple oynayacağız. Saldırı oluşumu, atış vb. hazırlıklar tamamlandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —