Tarih: 14.09.2022 17:33

Maç için sıkı bir şekilde çalışmaya devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

taraftarların önünde galip gelmeyi ve ilk lig zaferini kazanmayı umuyor

Sivasspor, teknik direktör Rıza Çalımbay nezaretinde sakatlık ve cezalı oyuncu olmadan faaliyetlerine devam ediyor.

Sivasspor bugün antrenmanda maç hazırlıklarını tamamlayacak ve kendi kulüp binasındaki antrenman kampına girecek.

Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan 26 yaşındaki Uruguaylı  Maxi Gomez, Bordo'nun transfer ettiği 168. dış yardım oldu. Bets10 2018 yılından bu yana görevde olan Başkan Ahmed Aooğlu, 44. dış yardımını tamamlayarak kulüp tarihine geçti.

Bu kez Avrupa Ligi, Toto Süper Lig  ve Zilat Türkiye Kupası'nda yer alacak olan Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam edecek. Bu yaz Larsen, Trezeguet, Bartra, Baldi, Lahtimi, Jean-Philippe Bamin'i renkleriyle özdeşleştiren Karadeniz, son olarak Maxi Gomez'i de kadrosuna kattı.

55 yıllık tarihinde, Blues of Bordeaux 54 ülkeden 168 yabancı oyuncu ile sözleşme imzaladı. Söz konusu transferlerin çoğu Brezilya'dan geldi. 44 yaşındaki bets10 giriş Ahmet Ağaoğlu'nun cumhurbaşkanlığı döneminde Maxi Gomez'e bordo bir renk eşlik etti. Dış yardım transferi sayesinde en çok dış yardım transferi yapan cumhurbaşkanı oldu.

Ahmed Aoğlu, 2018 yılında 1.605 günlük bir dönem için göreve başladı;

Vahid Amiri, Hosseini (İran), Zorgo Toure, Ndiaye (Senegal), Nwakaeme, Obi Mikel (Nijerya) Nemanja Andjusic, Edin Visca (Bosna Hersek), Ekuban (Gana), Donis Avdijaj (Kosova), Campi (Arjantin) Fernandes , Edgar Ie (Portekiz), Sörloth, Trodsen (Norveç), Sturridge, Lewis.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —