Tarih: 21.09.2022 07:50

İmzaların Duyurulması

Facebook Twitter Linked-in

'Trabzonspor ile sözleşmemizi 3 yıl uzattık. Ona üç yıl  teklif ettiler ve ben de  düşünmeden imzaladım.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi B Grubu'ndaki ilk maçında evinde Dinamo Kiev'i 2-1 mağlup etti.Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan maç sonrası haberler Basın toplantısında bir açıklama yapıldı.

Dinamo Kiev'e karşı savunmaları gerekenler hakkında konuşuldu İsa, 'Dinamo Kiev'in ilk yarıda yapmak istediği, bizi bir taktik pesattr hatasıyla durdurmaktı. 25. dakikada kalecinin süresi dolmaya başladı. Futbol böyle olmamalı. Ukrayna'da durum böyle mi bilmiyorum ama oyuncular böyle olmamalı. Hak edilmiş bir zafer kazandık.

Transferin son gününde Çin Süper Ligi ekibinin aksiyonu peş peşe devam etti. Bu sefer lige umduğu gibi başlayamayan Kasımpaşa, lige çıkmak isteyen takımlardan biriydi. ekiplerini güçlendirmek.

İstanbul, Trabzonspor forması giyen Ford Koita'yı kadrosuna kattığını duyurdu. 31 yaşındaki forvet böylece eski takımına geri döndü.

Kasımpaşa'nın Fode Koita'sı için 'Kaldığımız yerden devam! Bize neşe verdin Kasımpaşa, Koita' ibaresi kullanılıyor.

geri döndü

Fode Koita, 2016'dan 2021'e kadar Kasımpaşa'da da  forma giydi. Gineli oyuncu, benim kurallarımın başında sözleşmesi pesattr giriş sona erdikten sonra Trabzonspor'a transfer oldu.

Koita, tüm yarışmalarda 21 maça çıktı ve Bleus de Bourgogne ile yaptığı son büyüsünde Premier Lig'i kazandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —