• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,49% 0,14
  • EURO

    34,74% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2488,08% 1,06
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71

USLA artık Kanyon'da

10 yılı aşkın tecrübesiyle yiyecek içecek ve otelcilik sektörlerine ustalık derecesinde profesyoneller kazandıran, lezzet atölyelerinde eğitimi ve eğlenceyi buluşturan USLA, Kanyon’a taşındı!

GÜNCEL 19.09.2022 10:29:05
USLA artık Kanyon

10 yılı aşkın tecrübesiyle yiyecek içecek ve otelcilik sektörlerine ustalık derecesinde profesyoneller kazandıran, lezzet atölyelerinde eğitimi ve eğlenceyi buluşturan USLA, Kanyon’a taşındı! Üstelik USLA yeni yerinde Gusto by USLA restoranı, USLA Kütüphane, Chocolate by USLA, Skola Coffee, USLA Patisserie ve alışveriş alanlarıyla sektöründeki çitayı  en üst seviyeye çıkararak yepyeni deneyimler yaşamaya da davet ediyor!

Dünya standartlarında eğitim programlarıyla, en üst düzeyde mutfak ve ağırlama profesyonelleri yetiştirmeye kendini adayan Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi USLA, Türkiye’nin önde gelen uluslararası otel işletmeciliği ve aşçılık akademileri arasında yer alıyor. USLA, 30 yılı aşkın tecrübesiyle otelcilik ve yiyecek içecek sektörlerinde sertifikalı ve diplomalı eğitimler veren American Hospitality Academy-International Hotel Management Schools’un İstanbul kampüsü olmakla beraber Topkapı Üniversitesi ile olan anlaşması kapsamında eğitimlerinden mezun olanlara bu üniversitenin de SEM sertifikasını veriyor. USLA mezunları sahip oldukları AHA diplomasıyla İspanya, Kanada, Portekiz ve Amerika’nın 5 yıldızlı otellerinde, Michelin yıldızlı restoranlarında staj yapma ve çalışma imkanına sahip oluyor. Dünden bugüne alanındaki tecrübesi ile yüzlerce mutfak ve ağırlama profesyoneli yetiştiren USLA, uzun zamandır heyecanla beklenen Kanyon kampüsünün müjdesini veriyor. Logosu, kurumsal kimliği başta olmak üzere gözden kaçmayacak kadar çarpıcı dönüşümü ile gelişen ve değişen dünyaya kusursuz bir uyum sağlayan USLA, bu dönüşümünün bir parçası olarak Mecidiyeköy’deki kampüsünü İstanbul’un kalp noktalarından biri olan Kanyon’a taşıdı ve tam bir eğitim ve yaşam merkezi olarak tasarlanan yeni yerinde alanındaki çitayı en üst seviyeye çıkardı.

Kanyon’da açılan ve gastronomi profesyonelleriyle çevrili USLA’ya gelerek yepyeni lezzetler eşliğinde hoşça vakit geçireceksiniz!

Benzersiz bir yemek okulu olarak tasarlanan USLA Kanyon kampüsü, genç aşçı adayları, kendini geliştirmek isteyen hevesli profesyoneller ve mutfak meraklılarına paha biçilmez mutfak becerileri kazandırmak için çok katmanlı eğitim programları sunuyor. Profesyonel eğitimlerin yanı sıra eğlenceli atölyeleri ile de yoğun ilgi gören USLA, Kanyon’daki yeni yeri kampüsün içinde tasarlanan keyifli ve konforlu restoranıyla da öğrencilerinin hazırladığı lezzetleri misafirlerine servis ediyor. Restorana ek olarak alışveriş alanları da bulunan USLA hem eğitim hem de yaşam merkezi konumuyla gastronomi tutkunlarının yeni buluşma noktası olmayı başarıyor. Gusto by USLA restoran, USLA’da eğitim gören öğrencilerin hem mutfak hem de serviste çalışarak, okulda aldıkları eğitimi deneyimle pekiştirmelerini sağlıyor. Bu restoran öğrenciler kadar ziyaretçilerine de çarpıcı deneyimler yaşatıyor çünkü doğuştan yenilikçi USLA şefleri sürekli geliştirdikleri yeni tarifleri ve mevsimsel olarak değişen spesiyallerini özenle sunarak daima yenilikçi, sürprizli tatlara imza atıyor. Çikolata severler için tam bir cennet olan Chocolate by USLA, şefleri ve öğrencilerini çikolata yaparken canlı olarak izleyebileceğiniz bir alan. Elbette bu iştah kabartan seyir kadar canınız ne çikolata çekerse kendiniz ya da sevdikleriniz için en iyi malzemelerle hazırlanmış çikolataları Chocolate by USLA’dan satın alabiliyorsunuz. Canınız nitelikli bir kahve mi çekti; o zaman USLA’nın kahve alanı Skola Coffee’ye uğramanızda fayda var. Özenle kurulan ve birbirinden değerli bilgilerin yer aldığı kitapları içeren USLA Kütüphanesi hem kampüs öğrencilerinin hem de USLA’da zaman geçirmek isteyenlerin yepyeni bilgileri keyifle keşfetmesini sağlıyor. Yanında da fırından yeni çıkmış ekmekler, hamur işleri ve pastalar ne de güzel derseniz USLA Pattisserie’nin lezzetlerini mutlaka denemelisiniz.

Hayalinizdeki mutfak kariyerinin başlangıç noktası USLA

USLA Kanyon’daki yeni oluşumu ile benzersiz bir yemek okul olma özelliği taşıyor. 10 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye’nin de önde gelen uluslararası otel işletmeciliği ve aşçılık akademilerinden biri olan USLA, dünya standartlarındaki eğitim programlarıyla mutfak ve ağırlama profesyonellerini Kanyon’da yetiştirmeye devam ediyor. En üst düzeyde mutfak ve ağırlama profesyonelleri yetiştirmeye kendini adayan USLA, 30 yılı aşkın tecrübesiyle otelcilik ve yiyecek içecek sektöründe sertifikalı ve diplomalı eğitimler veren American Hospitality Academy-International Hotel Management Schools’un da İstanbul kampüsü olarak da öğrencilerin tercihi oluyor çünkü AHA diplomalı mezunlar İspanya, Kanada, Portekiz ve Amerika’nın 5 yıldızlı otellerinde, Michelin yıldızlı restoranlarında staj yapma ve çalışma şansını yakalıyor. Profesyonel mutfak süreçlerindeki tüm temel bilgi ve pratik eğitimin verildiği kapsamlı mutfak eğitimleri, aşçılık üzerine kariyer yapmak isteyen öğrenciler, kendi işini yapmak isteyen girişimciler, yemek yapmayı seven ve mutfakta bir şeyler yapmanın doğru yolunu öğrenmek isteyen farklı eğitim ve mesleki geçmişlerden gelenlerin kayıt olduğu USLA eğitimleri arasında Profesyonel Aşçılık, Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik, Yiyecek İçecek İşletmeciliği, Profesyonel Bar ve Miksoloji Eğitimi, İleri Seviye Pizza Eğitimi, SCA Sertifikalı Barista Eğitimleri, Profesyonel Servis ve Ağırlama Eğitimi gibi seçenekler yer alıyor. 4 haftalık Mutfağa İlk Adım eğitimleri de hem pratiği hem de tekniği geliştirmeyi sağlıyor. Temel seviye eğitim programlarını başarıyla bitiren öğrenciler için tasarlanan İleri seviye uzun dönem eğitim programlarıyla USLA mezunlarını pratik, yönetsel ve girişimci becerileriyle lüks konaklama, yiyecek, içecek ve pastacılık sektörlerinde aranan yetenekler haline getirmeyi amaçlıyor. USLA eğitimlerine kayıt olan öğrencileri için hazırladığı, mutfakta ihtiyaç duyulan tüm malzemeleri barındıran kitiyle öğrencilerin eksiksiz bir şekilde ve tam anlamıyla hazır derslere başlamasına yardım ediyor. Birden çok belge ve sertifikayla mezun olan USLA öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifikanın yanı sıra Topkapı Üniversitesi SEM sertifikası ve yetkinliklerini uluslararası alanda belgeleyen ve sektör genelinde kabul gören AHA sertifikasıyla mutfak kariyerlerine diledikleri ülkede devam etme imkanı sağlıyor.

USLA Atölyeleri arkadaşlarınız, aileniz ve meslektaşlarınızla unutulmaz deneyimler yaratmanın harika bir yolu…

Günlük, dönemsel ve artizan kapsamlı düzenlenen USLA atölyeleri, lezzet severlere, yepyeni mutfak kültürleri keşfetmek isteyenlere ve kurumsal etkinliklere Kanyon’daki yeni yerinde ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Taze makarna atölyesinden Fransız tatlılarına, tapas atölyesinden trend pastalar atölyesine kadar uzanan birbirinden farklı lezzetlerin öğretildiği ve birlikte tadıldığı USLA atölyeleri, eğitim ile eğlenceyi mutfağa taşıyor. Hem eğlenmek hem sosyalleşmek hem de yeni tatlar, yeni mutfaklar keşfetmek isteyenler Kanyon’un G katında yer alan USLA’nın atölyelerinde buluşuyor.

USLA Adres: Büyükdere Cad. No:185 Levent 34394 İstanbul – Kanyon G Katı

https://www.instagram.com/uslaakademi/


Hibya Haber Ajansı


Anahtar Kelimeler:

Cumhurbaşkanlığı Türkiye 59. Bisiklet Turu Antalya-Alanya Turu İle Başlıyor

Aranan Kazakistanlı Dolandırıcı Yakalandı

Gençler En Çok Neyle İlgilenir?

Esnaf Odası Başkanı Özkan Poçulu Ve Yönetiminden Başkan Deniz'e Nezaket Ziyareti

Özdemir Ve Yönetiminden Başkan Deniz'e Nezaket Ziyareti

Komutanlar ve Emniyet Müdüründen Başkana Nezaket Ziyareti

Başkan Deniz'den Dikyader'e Teşekkür Ziyareti

Jandarma'dan Dolandırıcılık Operasyonu: 392 Bin Tl'lik Dolandırıcılık Engellendi

Çöl Tozu Anamur'u İstila Etti: Normal İnsanlarda Bile Nefes Almayı Zorlaştırıyor

Belediye Başkanı Deniz, Mahallelerde Teşekkür Ziyaretlerini Sürdürüyor

Türkiye de Konut fiyatları Ortalama Fiyat 3 Milyon 264 Bin 430 Tl Oldu

Bisikletin Yaşayan Efsanesi Türkiye’ye Rekor İçin Geliyor

Dünya Çocukları İstanbul'da Buluşuyor

Anamur’a 4 yıllık Turizm İşletmeciliği Bölümü geliyor

Türkiye de Neden Deniz Canlılarının Fosilleri Var?

100 Milyon Turist, 100 Milyar Dolar Hedefine Ulaşmalıyız!

TÜMOSAN’dan Genç Mucitlere ‘SEN YETER Kİ YAP’Yarışması

Yeşilay’ın Bol Ödüllü Uyuşturucu Temalı Kısa Film Yarışması Cezbediyor

Beyin Ameliyatı Gerektiren Ciddi Sorunlara Dikkat

Cumhurbaşkanlığı Dev Organizasyonu Bisiklet Turu

Can Sıkıntısı Neden Olur? Can Sıkıntısını Nasıl Gideririz?

Kayıp İlanı

Kadın Gözü İle Hayattan Kareler

EA SPORTS ve LaLiga, FC FUTURES Girişimi ile Topluluk Futboluna Yenilikçi Yatırımlar Yapıyor

İBB’den Çocuklara Özel Eski Masallar

Şehit Şükrü Ünlü Ortaokulu Erasmus projelerine devam ediyor

Hazreti Musa’nın Bir Adamı Öldürme Olayı Nasıl Gelişti?

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)’tan Bayramı Kutlaması

Diyetisyen Didem Yıldız Küçük Bayram Kutlama Mesajı

Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz'i Ziyaret Etti

Yükleniyor

Cumhurbaşkanlığı Türkiye 59. Bisiklet Turu Antalya-Alanya Turu İle Başlıyor

Aranan Kazakistanlı Dolandırıcı Yakalandı

Esnaf Odası Başkanı Özkan Poçulu Ve Yönetiminden Başkan Deniz'e Nezaket Ziyareti

Özdemir Ve Yönetiminden Başkan Deniz'e Nezaket Ziyareti

Komutanlar ve Emniyet Müdüründen Başkana Nezaket Ziyareti

Başkan Deniz'den Dikyader'e Teşekkür Ziyareti

Jandarma'dan Dolandırıcılık Operasyonu: 392 Bin Tl'lik Dolandırıcılık Engellendi

Belediye Başkanı Deniz, Mahallelerde Teşekkür Ziyaretlerini Sürdürüyor

Türkiye de Konut fiyatları Ortalama Fiyat 3 Milyon 264 Bin 430 Tl Oldu

Anamur’a 4 yıllık Turizm İşletmeciliği Bölümü geliyor

Anamur Belediye Seçim Sonuçları

Durmuş Deniz Kimdir?

Durmuş Deniz'den Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Tarhan: “Kazanacağım ve CHP’ye döneceğim”

İyi  Parti Anamur’da Tam Kadro Sahada

Kılınç Bahçelievlerde Böyle Karşılandı

Muhtar Adayı Muharrem Garip: 'Kalınören Değişim İstiyor'

CHP'nin Başkan Adayı Durmuş Deniz Örene Böyle Teşekkür Etti

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ GÜLCAN KIŞ: TRT, AKP’NİN PROPAGANDA ARACINA DÖNDÜ

SERDAR SOYDAN ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Bisikletin Yaşayan Efsanesi Türkiye’ye Rekor İçin Geliyor

Cumhurbaşkanlığı Dev Organizasyonu Bisiklet Turu

EA SPORTS ve LaLiga, FC FUTURES Girişimi ile Topluluk Futboluna Yenilikçi Yatırımlar Yapıyor

6. Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu Kupa Töreni İle sona Erdi

Seçer 6. Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turunu Anemurium’dan Başlattı

Otelcilerden Galatasaray Kampına Ziyaret!

Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

8 Mart Kadınlar Voleybol Turnuvası Sonuçlandı

RAGBİ Sporu Ne Kadar Faydalı?

Anamur Bin Kişilik RAGMİ Öğrenci Sporcuları Ağırlıyor

Kızılcık Şerbetinde bu Hafta Neler Oldu?

Kızıl Goncalardan Ortalık Toz Duman Meryem’e Ağır Suçlama

Sare Ayça Anamur’un Gururu Oldu

Askan Mühendislik Makina: Güvenilir Çözümler, Dayanıklı Malzemeler

Lara Di Lara’nın Dördüncü Albümü “Eskisi Gibi Değil” Çıktı!

ETS’de Yaza Özel Fırsatlar Devam Ediyor!

Yenişehir Belediyesi, Dünya Barış Günü’nde Sadık Gürbüz’ü Mersinlilerle buluşturacak

Başarılı Sanatçı Ersin Güloğlu yepyeni şarkısı Yalan Değil yayında!

İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen Aynı Sahnede

Merve Özbey Yaz Konserleri'nde sahne alıyor

Jandarmadan Öğrencilere Siber Farkındalık Eğitimi

Prof. Dr. Hasan Yıldırım Anamur Ters Laleyi Bilim Dünyasına Tanıttı

Üniversite Soruları Nasıl Hazırlanır?

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş: ‘Eğitim Sadece Sınıfta Değil Sahada da Olur’

Çözüm Okulları Eğitimde Global Dünya’nın Kapılarını Aralıyor

Başkan Kılınç'tan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Meslek Yüksekokulumuz Anamur’a Gümüş Madalya Getirdi

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan’dan Ortalama Puan Uyarısı

Yurtdışı Lise Eğitiminin Önemi

Göç Dayı Öykü Yarışması Üçüncülük Ödülünü Aldı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16