Tarih: 19.09.2022 13:18

İzmirli çocuklar “Okula Pedalla” etkinliğinde buluştu

Facebook Twitter Linked-in

İzmir Büyükşehir Belediyesi personelleri,  Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Selçuk Cumhuriyet İlkokulu öğrencileriyle birlikte okula bisiklet kullanarak gitti.

Yerel sivil toplum örgütlerinin de katılımıyla yapılan “Okula Pedalla” etkinliğinde velilerin gözetiminde oluşturulan öğrenci grupları, belli bir noktada buluşarak balonlar ve çiçeklerle okula kadar pedal çevirdi.

İzmir Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik Planı tanıtılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası’nın son gününde Avrupa Birliği ile yürüttüğü İzmir Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik Planı’nı tanıtacak.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıya Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Meyer-Landrut’un da katılacak.

Otomobilsiz Kent Günü’nde BİSİM’ler ücretsiz

İzmir Büyükşehir Belediyesi hafta boyunca etkinliklerle tanıtacağı Avrupa Hareketlilik Haftası’nın son günü olan 22 Eylül’de, SUMP lansmanının ardından Otomobilsiz Kent Günü’nü kutlayacak. İzmir’de 9’uncusu düzenlenecek Otomobilsiz Kent Günü’nde çocuk yogası, zumba, tay-tay bisiklet turnuvası yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi personeli ise farkındalığı kent geneline yaymak için 19-20-21 Eylül’de işe bisikletle gelip gidecek.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —