Tarih: 10.09.2022 08:19

Sivasspor olumlu yönünü kaybetti!

Facebook Twitter Linked-in

Sivasspor, Avrupa Ligi play-off'larında Malmö'lü İsveçli ile karşı karşıya geldi. Yiğidolar ilk maçı  3-1 kaybetti. Temsilcimiz oyunu kazanmak için 3 çeşit padişahbet kazanmalıdır. Sivasspor bu padişahbetturu geçemezse Konferans Ligi grubuna katılacak.

Başakşehir'in şansı devam ediyor

Lig play-off ilk maçında Real Antwerp ile Başakşehir 1-1 berabere kaldı. Temsilcimiz bu hilede başarılı olursa Konuşma Ligi panelinde duracaktır. Başakşehir elenirse Avrupa'ya veda edecek.

Yarın Malmö'de oynanacak  Avrupa Ligi play-off rövanş maçının tüm biletlerini yarın satın alarak taraftarlara ücretsiz dağıtan Sivasspor, Sivasspor ile taraftarın beğenisini kazandı. Sabah ücretsiz bilet almak için Passolig gişesine giden herkes, Sivasspor'u her zaman destekleyen Sivas Belediye Başkanı Hilmi Alim'e teşekkür etti.

Sivasspor taraftarı Yüksel Kandil, 'Müsabaka için özellikle Muğlalıyım. Sivasspor'a destek veren belediyemize padişahbet giriş teşekkür ediyorum. Yarın destek için tribünde olacağız.' dedi.

Biletlere yoğun ilgi gösteren taraftarlar, heyecanlı olduklarını ve stadı dolduracaklarını söyledi.

Fenerbahçe için 90+2'lik golüyle beraberliği kurtarmak için yeni ligde Kadıköy'ün yeni ekibi Ümraniye Spor başlıyor. Sadece sarı lacivert alelacele açıldı.  Kanarya, Kasımpaşa'yı 6-0 mağlup ederek Ligue 2'de Adana Demir'i 2 ve 4-2 mağlup etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —