Tarih: 13.10.2022 10:22

Online UPS

Facebook Twitter Linked-in

Online UPS kesintisiz güç kaynağı anlamına gelmektedir. Kesintisiz güç kaynağı yükleri sürekli olarak kesintisiz güç kaynağından besleyen şebeke gerilimi var ise şebekeden akülerini şarj eden tür anlamına gelmektedir. Bu anlamda online UPS         cihazları daha fazla tercih edilmektedir. Online UPS nasıl çalışır basit mantık içerir aslında online ups şebeke olsun ya da olmasın sürekli enerji üretip dağıtabilen güç kaynakları anlamına gelmektedir. Çift kanatlı bir beslemeyi oluşturduğu söylenebilir.

Online UPS özellikle yaşam destek odalarına ait olan cihazlarda tercih edilmektedir. Sistemlerin arızalanmadan işlevlerini yapabilmesi gerekmektedir. Bu nedenden kaynaklı olarak da kesintisiz güç kaynakları oldukça önemlidir. Bu kesintisiz güç kaynaklarında dikkat etmeniz gereken birçok nokta bulunmaktadır. Bu ürünler sizin ne kadarlık bir KWH ihtiyacınız olduğu ile alakalı olarak da değişiklik göstermektedir. UPS sistemlerini sadece bilgisayarlarda değil birçok alanda kullanma imkanınız bulunmaktadır.

Online UPS Nerede Kullanılır?

Online UPS sitemleri özellikle motor-jeneratör uygulamaları gibi dengesiz frekansın sorun olduğu alanlarda kullanılabilir. Enerji de yaşanabilecek olan sıkıntılarda örnek olarak verecek olursak aşırı yüklenme ve aşırı ısınma hatta kısa devre gibi problemlerde yük statik anahtarlardan şebekeye kesintisiz olarak aktarılmaktadır. UPS kısa süreli bir besleme yaparken online ups yükleri sürekli olarak besleyen ve şebekede gerilim var ise akülerini şarj eden türdür. Online UPS temin etmek isterseniz Inform şirketinden temin edebilirsiniz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —