Tarih: 03.04.2024 10:35

Kızıl Goncalardan Ortalık Toz Duman Meryem’e Ağır Suçlama

Facebook Twitter Linked-in

İşlerin giderek karmaşık hale geldiği Kızıl goncalar dizisinde, bu seferde Meryem’e ağır bir suçlama geldi. Aile içi çatışmaların bütün şiddetini arttırdığı, Kırmızı Goncalar, İstanbul'un kalabalık semtlerinden birinde yaşanan trajik olaylar, aile içi çatışmaların derin izlerini bırakıyor. Son bölümde, Naim,  eşi Meryem'i Levent'le yakaladıktan sonra onu zina ile suçluyor. Meryem, eşinin bu suçlamalarını şiddetle reddetsede, Naim’in baskısı karşısında üzerine hükmedilen zulmden  kurtulamıyor. 
Doktor Levent, Meryemi kurtarmak için verdiği mücadelede umduğu yerlerden istediği deteği bulamıyor. Sadi Hüdayi ve bir tarikatın yardımına başvuran Levent Hoca, buradan da istenilen desteği göremiyor. Meryem ise tarikattan korktuğu için boşanmaya da yanaşmıyor.  Deyim yerindeyse kısır bir döngü içerisinde kalan Meryem, İçinde bulunduğu zor durumu aşmak için çaresizlik içinde mücadelesini sürdürüyor. 
Matematik öğretmeni Zeynep'in Cüneyd adlı bir bireye öğrettiklerini duyan Meryem, haberiyle yüzleşmek zorunda kalıyor. Bu sırada Cüneyd, Levent'ten uzun zamandır sakladığı gerçekleri öğreniyor. Serüven böyle devam ederken, olaylar daha da karmaşık hale geliyor. 
Babasının gizli ilişkilerini ortaya çıkararak annesini kurtarmaya çalışan  Zeynep ise bu konuda, Cüneyd'den yardım istiyor. Ancak Zeynep’in annesine bu destek yeterince faydalı olamıyor. Çünkü Meryem'in yaşadığı sorunlar, en yakını olan kızı Beste ile arasını açıyor ve Levent ise Suavi'nin ötanazi kararıyla yüzleşmekten kaçınıyor.
 Yaşadıklarını herkesten gizlemeye çalışan Meryem, sonunda Zeynep'e yakalanıyor ve kızı, annesini Levent'ten yardım istemeye ve her şeye son vermeye teşvik ediyor. Bütün bunların yanında, Naim'in Meryem'i bırakma niyeti olmadığı ve onu sınamaya kararlı olduğu anlaşılıyor.  Suavi'nin ölümüne giderken, Meryem'in umutsuzluğu ve karanlık bir sonla yüzleşmek zorunda kalması, trajik bir hikayenin derinliklerine işaret ediyor. Hikayede anlatılan  aile içi çatışma ve kişisel trajedilerin iç içe geçtiği karmaşık bir hikayeyi gün yüzüne çıkarıyor ve toplumda tartışmalara yol açıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —