• BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29

Kınık Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Ağırladı

Türkiye Yüzyılında Muhtarlık Kurumunu Güçlendirme Çalıştayı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımı ile Kınık’ta gerçekleşti.

GÜNCEL 28.01.2023 06:26:25
Kınık Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Ağırladı

Türkiye Yüzyılında Muhtarlık Kurumunu Güçlendirme Çalıştayı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımı ile Kınık’ta gerçekleşti.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu ile Kınık Belediyesi işbirliği ile Kınık Öğretmenevi Amfi salonunda gerçekleşen Çalıştay’da Türkiye’nin dört bir yanından 350 muhtar bir araya geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun teşrifleri ile onurlandırdığı Türkiye Yüzyılında Muhtarlık Kurumunu Güçlendirme Çalıştayı’na Bakan Süleyman Soylu’nun yanı sıra, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakçı, Ak Parti izmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İller İdaresi Genel Müdürü Selçuk Aslan, Ak Parti İzmir İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, MHP İzmir İlçe Başkanı Veysel Şahin, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Genel Sekreteri Osman Aydemir, Ege Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ayşe Taylan, Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu, Ege Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu, Muhtarlar Daire Başkanı Suna Üstünel, Muhtarlar Daire Başkanı Ahmet Dalkıran, diğer illerin Muhtarlar Dernek Başkanları, İzmir İlçeleri Dernek Başkanları ve Yardımcıları, Kuzeyde Menemen, Aliağa, Dikili, Foça, Bergama, Kınık Muhtarları, Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve Türkiye’nin dört bir yanından Muhtarlar katıldı.

Türkiye Yüzyılında Muhtarlık Kurumunu Güçlendirme Çalıştayı, açılış konuşmaları ile başladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek başladı. ‘Toplumumuzun kıymetli mihenk taşı muhtarlarımız, Türkiye Yüzyılında Muhtarlık Kurumunu Güçlendirme Çalıştay’nda toplumumuzun mihenk taşı olan muhtarlarımız ile bir araya geldiğimiz için mutlu olduğumu belirterek hepinize teşekkür ederim. Talimatlarını almak için konuştuğumuz ve Kınık’ta burada sizlerle olduğumu arzettiğim, merkezi idarenin en güçlü, her muhtarı kendi mesai arkadaşı olarak nitelendiren, birileri ‘Kalksın ne olacak‘ derken iradesini ortaya koyan muhtarlık müessesesini önemli bir noktaya oturtan Kıymetli Cumhurbaşkanımızın her birinize selamları var.’  dedi.

Bakan Soylu, ‘Bugün buraya sabahın 6’sında uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu ticareti yapanları yakalayıp 225 uyuşturucu satıcısını adalete teslim edip geldik. Bu İzmir'de ilk yapacağımız operasyon değil. Geçen yıl 2 bin uyuşturucu satıcısını ve imalatçısını tutuklattık. İzmir'e söylüyorum; bu yıl enselerinde olacağız, kökünü kurutana kadar devam edeceğiz. 100 kere gelmem gerekirse 100 kere geleceğim. İpin ucunu yakaladık.’ ifadelerini kullandı. ‘Terörün nasıl kökünü kuruttuysak, 2023 yılında uyuşturucunun da kökünü kurutacağız size söz veriyorum. İlk kez rakamlar talihimizde yukarıdan aşağıya düşmeye başladı.’ diye aktardı.

Türkiye Yüzyılında Muhtarlık Kurumunu Güçlendirme Çalıştayı’nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘Dünyadaki tabloyu hep beraber görüyoruz, güçlünün güçsüzü ezdiği tüm coğrafyayı karmakarışık etmeye yemin etmiş ve batının tüm sorunlarını doğuya yıkmaya çalışan bir yapı ile karşı karşıyayız. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde dünyadaki tüm problemlere çözüm olan bir ülke konumundayız. Ülke olarak kimseyi sömürmedik hiç bir mazlumun ahını almadık. Kimseden ecdadımızı kötüleyen bir söz duymadık. Dünyanın dört bir yanında onurlu mirasımızın karşılığını görmekteyiz. Üzerimizdeki yük ve sorumluluk ağırdır. Büyük dağın karı büyük olur. Ecdadımızın bize bırakmış olduğu emaneti sürdürmek durumundayız. Biz büyük bir milletin evladıyız, etrafımızdaki coğrafyayı ateş çemberine dönüştürmek istediklerini biliyoruz.’ dedi.

Muhtarlarla ilgili tarihsel bir dönüşümü yaptıklarını aktaran Soylu, şimdiye kadar 29 önemli adım attıklarını, muhtarların kendilerine çok büyük destek verdiklerini, gelecek günlerde Milli Eğitim Bakanlığı ile muhtarlarla ilgili çok önemli bir projenin de duyurusunu yapacaklarını aktardı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuşmasının devamında; ‘Kınık Belediye Başkanımızla gurur duyuyoruz. Görevini layıkıyla yapıyor. Ankara’ya geldiğinde kendi işlerini değil, vatandaşın işini yapmaya geliyor. İnsana hizmet ediyorlar bu da bir ibadet. Allah razı olsun.’ dedi.

Açılışta konuşan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ‘Son 20 yılda ilçemizdeki pek çok önemli gelişme ile beraber muhtarlarımızın omuz omuza çalıştığını ve bundan mutluluk duydugumuzu belirtmekten memnuniyet duyarım. Devletimizin Müşfik elini ve tatlı dilini eksik etmeyen muhtarlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.‘ dedi.

Ak parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez ise; ‘1290 muhtarımız ile hizmet etmekteyiz, bugün bu kıymetli programda bizimle beraber olduğunuz için çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Genel Sekreteri Osman Aydemir, Ege Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ayşe Taylan da Kınık’ta bu önemli çalıştayda olmaktan memnuniyet duyduklarını ve çok güçlü bir yapı olduklarını daha da güçlenmeye devam edeceklerini aktardı. 

Açılışta konuşan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, ‘iki dönemdir Bakanlarımızla, Valimizle, Koordinasyon Kurulu, İktidar ve İttifak Belediye Başkanlarımız ve Kaymakamımız ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Bugün değerli muhtarlarımızı burada ağırlamaktan ve kurultayı Kınık’ta yaptığınızdan dolayı hürmetlerimi sunuyorum.’ şeklinde sözlerini dile getirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Kınık Belediye Başkanı Doğruer, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya hediye taktimi gerçekleştirdi. Toplu fotoğraf çekimi sonrasında ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberindekiler; Kınık Belediyesi’ni ziyaret etti.

Cuma ve cenaze namazının ardından gerçekleştirilen esnaf ziyareti sonrasında Bakan Soylu, Kınık’tan ayrıldı.

Türkiye Yüzyılında Muhtarlık Kurumunu Güçlendirme Çalıştayı, konukların katılımıyla devam eden değerlendirme toplantısı ve  kapanış yemeğinin ardından sona erdi.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı


Anahtar Kelimeler:

Mustafa Güngör Vefat Etti

CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı: ‘Mahallelerimiz Durmuş Deniz Diyor’

Anamur Orman İşletmesi Vatandaşa 63 bin Fide Dağıttı

Çeltikçi İlk-Ortaokulunda Öğrenci ve Veliler Birlikte Kitap Okudular

Jandarmadan Kaçak sigara Operasyonu 2 Şüpheli Yakalandı

CHP'nin Adayı Durmuş Deniz:’Değişim İçin Son Dört Gün’

İnsanlar Kendi Varlıkları ve İç Dünyalarında Ne Yaşarlar?

Doğa ve Evren Varlığını Nasıl sürdürür?

Teknoloji ve İnovasyon Nedir ?

Toplum ve İnsan İlişkileri Nasıldır?

Nasıl Sağlıklı ve Genç Kalınır?

Gelecek Merakımız Nereden Gelir?

İnsan İçin Sanat ve Kültür Neden Önemlidir?

Neden Kimlik Arayışına Gireriz?

Karşı cinsler Arasında Duygusal İyileşme ve Bütünleşme Nasıl Olur?

Eşimize Değer Verme ve Destekleme Hayatın Anlamıdır

İnsanların En Çok Neyi Merak Ettiğini Merak Ediyor musunuz?

Dr. Özdeniz:  Kötü Gidişe Dur Demek İçin Oylarınıza Talibim

Günde Tüm İnsanlığın İhtiyacı Kadar Ekmek Çöpe Gidiyor, Ama Yarımız Aç

Dünya Silahlanmaya Ne Kadar Harcama Yapıyor?

Kıtalar Kaç Yıldır Hareket Ediyor?

Soğan'ın Gözümüzü Yakmasını Nasıl Önleriz?

Cep Telefonlarının Teknolojik Özellikleri Nasıldır?

Cübbeli Ahmet Hoca’dan Kötü Haber

Seçim Süreçlerinde Medya Gücünü Doğru Kullanmalı

Gece Terlemesi Neyin Habercisi?

Çoğumuzun En Titiz Olduğu Şey, Modern Toplumun Görünmeyen Düşmanı

Mersin Büyükşehir Belediyesinden, Vatandaşlara Dijital Mersin Tanıtımı

Dünya E-Ticaret Pazarının Büyüklüğü 2023’de 6 Trilyon Doları Geçti

Türkiye'nin Muz Üretimi Bir Milyon Tona Ulaştı, İthalat Azaldı

Yükleniyor

Mustafa Güngör Vefat Etti

CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı: ‘Mahallelerimiz Durmuş Deniz Diyor’

Anamur Orman İşletmesi Vatandaşa 63 bin Fide Dağıttı

Çeltikçi İlk-Ortaokulunda Öğrenci ve Veliler Birlikte Kitap Okudular

Jandarmadan Kaçak sigara Operasyonu 2 Şüpheli Yakalandı

Dr. Özdeniz:  Kötü Gidişe Dur Demek İçin Oylarınıza Talibim

Günde Tüm İnsanlığın İhtiyacı Kadar Ekmek Çöpe Gidiyor, Ama Yarımız Aç

Seçim Süreçlerinde Medya Gücünü Doğru Kullanmalı

Mersin Büyükşehir Belediyesinden, Vatandaşlara Dijital Mersin Tanıtımı

Türkiye'nin Muz Üretimi Bir Milyon Tona Ulaştı, İthalat Azaldı

Durmuş Deniz Kimdir?

Durmuş Deniz'den Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Tarhan: “Kazanacağım ve CHP’ye döneceğim”

İyi  Parti Anamur’da Tam Kadro Sahada

Kılınç Bahçelievlerde Böyle Karşılandı

Muhtar Adayı Muharrem Garip: 'Kalınören Değişim İstiyor'

CHP'nin Başkan Adayı Durmuş Deniz Örene Böyle Teşekkür Etti

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ GÜLCAN KIŞ: TRT, AKP’NİN PROPAGANDA ARACINA DÖNDÜ

SERDAR SOYDAN ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Muğla Fethiye’de basın açıklamasında bulundu.

Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

8 Mart Kadınlar Voleybol Turnuvası Sonuçlandı

RAGBİ Sporu Ne Kadar Faydalı?

Anamur Bin Kişilik RAGMİ Öğrenci Sporcuları Ağırlıyor

Bu  Voleybol Turnuvası Kadınlarımız İçin

Şampiyon Takım Garip AVM'nin Sponsorluğunda Yarı Finale Gidiyor

Gümüş Okulları Kaymakam Bozdemir’i Kupa İle Ziyaret Etti

Trabzonspor Futbolcularından Epilepsi Farkındalık Kampanyasına Destek

Toplum Destekli Polisten Sporda Ahlak Vurgusu

Sporun Ruh Hali Üzerine Etkileri!

Sare Ayça Anamur’un Gururu Oldu

Askan Mühendislik Makina: Güvenilir Çözümler, Dayanıklı Malzemeler

Lara Di Lara’nın Dördüncü Albümü “Eskisi Gibi Değil” Çıktı!

ETS’de Yaza Özel Fırsatlar Devam Ediyor!

Yenişehir Belediyesi, Dünya Barış Günü’nde Sadık Gürbüz’ü Mersinlilerle buluşturacak

Başarılı Sanatçı Ersin Güloğlu yepyeni şarkısı Yalan Değil yayında!

İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen Aynı Sahnede

Merve Özbey Yaz Konserleri'nde sahne alıyor

Sevgilisi konserine gelemedi, şampanya gönderdi

Zeynep Bastık'tan yaz konserleri

Jandarmadan Öğrencilere Siber Farkındalık Eğitimi

Prof. Dr. Hasan Yıldırım Anamur Ters Laleyi Bilim Dünyasına Tanıttı

Üniversite Soruları Nasıl Hazırlanır?

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş: ‘Eğitim Sadece Sınıfta Değil Sahada da Olur’

Çözüm Okulları Eğitimde Global Dünya’nın Kapılarını Aralıyor

Başkan Kılınç'tan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Meslek Yüksekokulumuz Anamur’a Gümüş Madalya Getirdi

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan’dan Ortalama Puan Uyarısı

Yurtdışı Lise Eğitiminin Önemi

Göç Dayı Öykü Yarışması Üçüncülük Ödülünü Aldı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13