Tarih: 07.04.2024 16:14

Kıbrıs Gazisi Mustafa Çetin Askeri Törenle Defnedildi

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL/(MHA)-Anamur Sultanaladdin Mahallesi'nde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Mustafa Çetin vefat etti. Çetin İçin bugün Çamlıpınar alanı’nda cenaze töreni düzenlendi. Törene, Kaymakam Bilal Bozdemir, Garnizon komutanlığını temsilen Piyade Üsteğmen Muhammet Donatbayan, Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Emniyet Müdürü Hanifi Umar, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Dölek, Belediye Meclis üyeleri,gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Garnizon komutanlığı, İnzibat Takım Komutanlığı’nın düzenlediği askeri törenle  defnedildi.  
Belediye Başkanı Durmuş Deniz; “Aslen Çamlıpınar Mahallesi'nden olup Sultanaladdin Mahallesi'nde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Mustafa Çetin vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar dilerim.” Diyerek taziyede bulundu. 
Mustafa Çetin'in vefatı, Çamlıpınar Mahallesi'nin bir üyesi olarak Anamur'un toplumunda derin bir üzüntü yarattı. Kıbrıs'ta gösterdiği kahramanlığı ve sonrasında yaşadığı hayatıyla hatırlanacak olan Çetin için Kaymakam Bilal Bozdemir ve Belediye Başkanı  Başkan Durmuş Deniz ve katılımcılar, vefat eden gazinin anısını yaşatmak adına bir araya geldi ve ona son görevlerini yerine getirdi. 




 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —