Tarih: 01.02.2023 07:53

Kia Orijinal Yedek Parça

Facebook Twitter Linked-in

 

Kia marka araçlar 1944 yılında Güney Kore’nin Seul kentinde üretilmeye başlanmıştır. Bu araçlar yüksek konfora sahip özel araçlardandır. Kia marka araçlar bir otomobilden beklenen her türlü beklentiye cevap verebilir. Lüks tasarım, konfor ve daha birçok özelliği sayesinde Kia marka araçlar müşterilerinin beğenisini kazanıyor. Baykaralar Kia yetkili servisi olarak görev yapan önemli bir firmadır. Firma orijinal Kia yedek parça satışı, Kia yol yardım hizmetleri gibi faaliyetleri ülkemizde yürütüyor. İstenmeyen kaza durumları veya aracın belirli bir kilometreye ulaşması durumunda orijinal yedek parçalara ihtiyaç duyuluyor.

Sıfır veya İkinci El Fırsatları

Kia marka araçların satışı Baykaralar Yetkili Servis’te gerçekleşiyor. Bu adreste sıfır veya ikinci el Kia marka araçlara rastlamak mümkündür. Dilerseniz sıfır Kia araçlarını tercih edebilir, dilerseniz ikinci el kullanılmış Kia araçlarına sahip olabilirsiniz. Bu olay tamamen sizin isteğinize ve beklentilerine kalmıştır.

Kia Yol Yardım Hizmetleri

Baykaralar Kia’nın ülkemizde bulunan distribütörlüğünü yürütmektedir. Kia marka araca sahipseniz ve yolda kalmışsanız Baykaralar bu durumla özel bir şekilde ilgileniyor. Firma gerek satış işlemlerinde gerekse satış sonrası hizmetlerde daima yanınızda bulunuyor. Müşteri memnuniyeti ve kalite bu adreste daima ön planda tutuluyor. Dilerseniz ofisimizde bulunan sıfır veya ikinci el Kia marka araçları yerinde görme fırsatına erişebilirsiniz. İstanbul-Levent’te bulunan ofisimiz sizlere her zaman açıktır. Dilediğiniz zamanda https://kia.baykaralarotomotiv.com/blog/kia-yetkili-servisi sitesini ziyaret edebilir, Lüks Kia marka araçlar hakkında bilgi alabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —