Tarih: 14.09.2022 17:34

Ahmed Ağaoğlu, '65 yaşındayım ve 35 yıldır açıklama yapmaya çalışıyoruz

Facebook Twitter Linked-in

Sağduyudan bahsediyoruz ama futbol apaçık bir noktaya geldi' dedi. Her şeyin kazanılabilir olduğu bir ortamdayız ve bu yönde bir algı oluşturuldu.25 yıldır futbolu başka bir noktada olması gereken yere getirdik.Neden Avrupa Kupası var diyoruz.Onlardan çok az var. Futbolda başarıya giden yolda her şeye izin verildiğine inandığım betpipo uygulama, tavır ve benimsediğim tavır beni bu noktaya getirdi. Cemaatler arasındaki gerginlik zirve yaptı. Neden olduğunu bilmiyoruz ama düşündüğümüz gibi olduğunu düşünmüyoruz, basit bir adli vaka. Başkan ve yönetim kurulu söz konusu olduğunda aynı fikirde olamam. Futbolu gitmesi gereken yere götüren biziz. Sorumluluk bize aittir. Hiç kimse kendini sağa sola atmamalı. Bu noktada hepimizin eylemleri var. Küçük bir karar vermeliyiz. Avrupa'daki durumumuz hiçbir zaman iyi olmadı. Skora bakarsanız, Sırp ligi şampiyonu gelecek yılki Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak. Takımlarımızdan biri 2 ön eleme ve 1 eleme oynamalıdır. İçinde bulunduğumuz durumu en iyi özetleyen durum bu' dedi.

Konuşmanın ardından Arjantinli yıldız  Lionel Messi yüzünde bir gülümsemeyle takıma geldiğinde Ahmed Aogue Ru taraftarlardan gelen soruları yanıtladı.

İstanbul (drone)

Trabzonspor, Toto Premier Lig'in 5. Haftasında Ümraniye Spor'u deplasmanda  1-0 mağlup etti. Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avic, betpipo giriş maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, 'Cumhuriyetin 100. yılı vesilesiyle Trabzonspor  da kendi hedeflerimle yarışa girmeli. Ümraniyespor ve Prof. Recep ile birlikte yürümek istiyorum.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —