Tarih: 19.03.2024 11:40

Kaymakamlıktan Şehit ve Gazi Yakınlarına Garnizonun Ev Sahipliğinde İftar Yemeği

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Anamur Kaymakamlığı, şehit yakınları, gazi ve gazi aileleri onuruna iftar yemeği verdi. Garnizon Komutanlığında düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Albay Taner Tükel, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Emniyet Müdürü Hanifi Umar, Jandarma Komutanı Kadir Dölek, Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, Orman İşletme Müdürü İsmail  Gübeş, İlçe Müftüsü Mehmet Fidan  ve şehit aileleri katıldı. 
Kurum Müdürleri ile çok sayıda şehit yakını, gazi ve gazi yakınları katıldı. Yemek sonrası İlçe  Müftüsü Mehmet Fidan, şehitlerimizin ruhuna dua okudu.  Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Kaymakam Bilal Bozdemir,  Devlet olarak her daim şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu belirtti. 
Bozdemir, Vatanı uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi, hakkın rahmetine kavuşan gazilerimizi  rahmet ve şükranla anarken, yaşamını sürdüren gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyorum.” Dedi.  İftar yemeği Anamur Orman İşletme Müdürlüğü ve Anamur Belediyesinin hediyeleri ile son buldu.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —