Tarih: 26.08.2022 09:17

Düşünürsek, bu onun nasıl bir seviyede bulunduğunu açıkça gösteriyor

Facebook Twitter Linked-in

Sonuçta İngiliz kulübüne kanat oyuncusu olarak geldi ve insanoğlu ondan sonra ona bir bek ya da kanat beki gözüyle baktılar. Leeds’teki birçok futbolcu benzer biçimde, kariyerinin en iyi yıllarını Bielsa ile geçirdiğini söylemek de yanlış olmaz.”

Trabzonspor ‘un kalesini sakınan Uğurcan Çakır, şampiyonluk sonrası takımdan ayrılma ihtimali en yüksek adlardan biriydi. İngiliz ekibi Fulham’ın da sembolbet yakından ilgilenilmiş olduğu ve transferi an meselesi olan Ulusal eldiveni yıkan haber geldi.

UĞURCAN ÇAKIR’IN HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Premier Lig ekibi Fulham, Arsenal’ın kalecisi Bernd Leno’yu ekibine kattığını deklare etti. 30 yaşındaki Alman kaleci 9,5 milyon euro ödemek zorunda kalacak. Bu haberin ardından Uğurkhan Tsakir'in Premier Lig hayali de aklına girdi.

Uzun bir toplantı sona erdi

Birçok takımdan teklif alan Uğurkan Çakır, takımın Trabzonspor'dan buna değecek şekilde ayrılmasını istedi. Özetle çok seçici olan Uğurkan'ın ayrılmak istememesi Fulham'ı filtreyi geçen birkaç kulüpten biri yaptı. İngiliz ekibi ile Trabzonsforman'ın tanıklık konusunda anlaşamadığı ve transferin yapılmadığı bildirildi.

26 yaşındaki Uğurcan Çakır, şampiyonlukla biten geçtiğimiz sezonda 36 lig maçına çıkıp, kalesinde 33 gol görmüş ve 11 maçta da kalesini sembolbet giriş gole kapatmıştı. Uğurcan bu sezona da gol yemeden başladı. Sivasspor ile oynanan Süper Kupa finalini 4-0 kazanan Karadeniz ekibi, kupayı gol yemeden almış oldu. (Akşam)

F.Bahçe’nin UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turunda karşılaşacağı Slovacko’da iki tanıdık isim var.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —