Tarih: 29.09.2022 18:22

Kasım Paşa'ya taraftarlar önünde 2-0 yenildi

Facebook Twitter Linked-in

Kırmızı-beyazlı ekip son iki maçta 7 gol kaydetti. Üst üste iki lig maçını kaybeden Antalya Spor, 11 Eylül'de Keseris Spor ile karşılaşacağı maça hazırlıklarına başlayacak ve uzun bir aradan sonra öğleden sonra antrenmanı yapacak.

Fenerbahçe, Konya'da Keseris Sport'u 2-0 mağlup ettiği mağlubiyetin yaralarını sardı.  Miguel Crespo, sarı-lacivertli ırkın gizli  kahramanı olur. 25 yaşındaki futbolcu orta sahada mislibet adeta mücadeleyi domine etti ve bu sezon ilk lig şansını 11 yaşına kadar yakaladı. Arao ile araları iyi olan Crespo, 79 dakika boyunca Kayserili futbolculara nefes aldırmadı.Miguel Crespo, sahada  17 sahipsiz top kazanarak  lig rekoru kırdı.

Portekizli futbolcu, çıktığı 21 çift maçın 13'ünü ve 2 hava muharebesinin 2'sini kazandı. 25 yaşındaki oyuncu iki kez dripling yaptı, üç gol attı ve altı kez faul yaptı.

Miguel Crespo ayrıca kaleye 2  şut daha attı. Portekizli yıldız, bu tür performanslarıyla adeta hocası Jorge Jesus'a 'gömleği kimseye vermem' mesajını gönderse de bu sefer şans mislibet giriş getirmedi. İsa, öğrencilerinin futbolundan da memnundur.

Kınık ile Kornerler arasında 5,8 km'lik bir alanda oynanan yarış 3 farklı kategoriye ayrılıyor. Organizasyonun Kategori 1 yarışmasında İdeal Motorsport'tan İlker Aktaş Opel Corsa GSI ile birinci olurken, Sevcan Sağıroğlu Ford Fiesta R1 ile  ikinci oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —