Tarih: 25.08.2022 09:16

On bir yıl sonrasında 2022 de kaldırdığımız iki kupa da göstermiştir ki başarıyı birlik ve beraberlik getirmiştir

Facebook Twitter Linked-in

Gerçek Trabzonsporluluk bir tek iyi günde ve başarıda değil, köklerimizde olan Trabzonspor’un felsefesine, geleneğine ve göreneğine her durumda haiz çıkmakla olur.

Kulüp içindeki birliği ilkin Kurullarımız, sonrasında teknik adamlarımız sağlamaktadır, kulüp dışındaki beraberliği sağlamak ise betzula başta kıymetli basın mensuplarımız olmak suretiyle tüm eski yöneticilerin ve eski sporcu kardeşlerimizin görevi olmalıdır. Trabzonspor Kulübü çıtayı daima yüksek tutmuştur, taraftarın beklentisi de budur. Sadece bilinmelidir ki bu sürem geçtiğimiz sezondan zor olacaktır. Trabzonspor’un yanlışları samimiyetle ifade edilebilir sadece Trabzonspor Kulübü fena günlerinde fırsatçılık yapılacak bir kulüp değildir. Trabzonspor’un sahipleri olan kıymetli taraftarlarımızdan beklentimiz, ricamız eleştiri değil sabırdır. Sabır ve vakit en kuvvetli iki savaşçıdır, sabırla nezaket birleşince güç doğar.

Kıymetli Trabzonsporlular Trabzonsporumuzun 55. Yılını kutladığımız bugün asla şüphemiz yoktur ki Trabzonspor’un görevde olsun olmasın tüm dinamikleri desteklerini esirgemeyeceklerdir. Bu vesile ile oldukça yaşa Trabzonsporum derken başkanımız Ali Sürmen nezdinde Divan Başkanlık Kurulu adına saygılarımı sunarım”

55. yıl töreni meydana getirilen konuşmaların peşinden en kıdemli hanım üye Neriman Arman’a Başkan Ahmet Ağaoğlu tarafınca verilen teşekkür plaketi ve toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu

Sol bek sorununu Alioski ile çözen Fenerbahçe santrafor için harekete geçerken, yıldız ismin transferini bitirmek betzula giriş için harekete geçti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —