Tarih: 08.10.2022 09:45

Şampiyon sporculardan, Başkan Yüksel’e ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Ziyarette, Kick Boks Türkiye şampiyonları Rabia Durmaz, Fatma Nur Durmaz ve Ufuk Köprülü, karatede dünya 3’üncüsü olan Rabia Elik, İslam Oyunları’nda tekvando dalında Avrupa 2’inciliğini kazanan Sude Yarem, boksta Avrupa 1’inciliğini elde eden Ufuk Köprülü ve yine boksta Türkiye şampiyonu Murat Taş ile genç sporcuların eğitmenleri hazır bulundu.

Kartal Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da sporcuları tebrik edip, başarı diledi.

Başkan Yüksel, dövüş sporlarında Kartallı genç sporcuların başarılarından bahsederek, ''Bugün sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. İnanıyoruz ki bu başarınız katlanarak devam edecek. Bizler de her zaman olduğu gibi sizleri desteklemeye ve yanınızda olmaya devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Yüksel’e teşekkür eden Kick Boks Türkiye şampiyonu Rabia Durmaz ise şunları söyledi: 

''Kartal Belediyesi ailesine ve başkanımız Gökhan Yüksel’e sonsuz teşekkür ediyoruz. Her zaman desteklerini bizlere hissettirdiler. Turnuvalar boyunca bu desteği hep hissettik. Ülkemizin ve Kartal’ın adını daha büyük turnuvalarda duyurmak en büyük isteğimiz. Bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.''


Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —