Tarih: 01.09.2022 09:02

1998 yıllarında Dünya Şampiyonalarına katılmıştır

Facebook Twitter Linked-in

EGA (Avrupa Golf Birliği) tarafından Pannnia Golf & Country Club'da düzenlenen turnuvada, erkek ve kadın takımları kendi ülkelerinden 4 oyuncu ile mücadele etti. kendi ülkeleri. Erkek takımında 11 ülkeden 44 oyuncu, kadın takımında ise 10 ülkeden 40 oyuncu bulunuyor.

Milli Takım Baş Antrenörü Erol Şimşek ve Milli Takım Baş Antrenör Yardımcısı Nejla Gerçek, Milli Golf Takımı oyuncuları Adam  Berk Çelik, Can Gürdenli, İbrahim Tarık Aslan ve dinamobet Taner Yamaç, milli golf takımı oyuncuları Hanım  Zeynep Süalp, Sudebay, Deniz Sapmaz ve Deniz Türkiye'yi temsil eden Kaya.

Turnuvanın ilk gününde liderliği ele geçiren kadın milli golf takımı, dört gün sürdü ve sonraki günlerde  rakibi Ukrayna'yı 2-1 mağlup ederek galip geldi. finaller. Bu galibiyetin ardından Crescent Stars, 2022 Avrupa Kadınlar Kalkan Şampiyonası'nda namağlup 2022 Avrupa Kadınlar Kalkan Şampiyonu oldu.  Adam Golf National ise son gün Sırbistan'a karşı üçüncülük maçına çıktı. Maç sonunda Sırbistan'ı 2-1 mağlup eden milli takım, 2022 Avrupa Erkekler Takım Şampiyonası'nı üçüncülükle tamamladı.

Protality Sezon 5 PUBG: BATTLEGROUNDS turnuvasının son aşaması olan PUBG Continental Series 7 şampiyonu avı sona erdi. BBL Esports, 20 maçta dinamobet giriş 230 puan toplayarak 5. Sezon şampiyonluğunu perçinledi. BBL Esports ayrıca seride Rugby Şampiyonasını kazanan ilk takım oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —