Tarih: 11.03.2023 13:46

Tire Hava Durumu İzmir

Facebook Twitter Linked-in

Tire hava durumu İzmir için hoş geldiniz. Tire İzmir ilinin bir ilçesidir. Bölge, Akdeniz iklimi özellikleri gösterir ve genellikle sıcak ve kurak yazlar ile ılık ve yağışlı kışlar geçirir. Weathertime sizlere bu alanda en iyi hizmetleri sunar.

İzmir Tire Yaz Hava Durumu

İzmir Tire'de yaz ayları Haziran ayından Eylül ayına kadar sürer. Bu dönemde, sıcaklıklar ortalama olarak 30-35 derece arasında seyreder. Yazın en sıcak günlerinde sıcaklıklar 40 dereceye kadar çıkabilir. Deniz suyu sıcaklığı ise genellikle 23-25 derece arasındadır.

Tire Sonbahar Hava Durumu

Tire'de sonbahar, Eylül ayından Kasım ayına kadar sürer. Bu dönemde sıcaklıklar düşmeye başlar ve gündüz sıcaklıkları genellikle 25-30 derece arasında seyreder. Gece sıcaklıkları ise 10-15 derece civarındadır. Deniz suyu sıcaklığı ise yavaş yavaş düşmeye başlar ve 18-20 derece arasında seyreder.

Sonbahar aylarında, yağışlı günler daha sık görülür ve rüzgarlar kuzeyden eser. Ancak, hala güneşli ve sıcak günler de vardır.

İzmir Tire Kış Hava Durumu

İzmir Tire'de kış ayları Aralık ayından Şubat ayına kadar sürer. Bu dönemde, sıcaklıklar genellikle 10-15 derece arasında seyreder. Gece sıcaklıkları ise 5 derecenin altına düşebilir. Deniz suyu sıcaklığı ise ortalama 16-18 derecedir.

Kış aylarında, yağışlı günler daha yaygındır ve rüzgarlar kuzeyden eser. Ancak, ara sıra güneşli günler de vardır. Bölgede kar yağışı nadir görülür. Weather Time sitesinden günlük Tire hava durumuna ulaşabilirsiniz.

İzmir Tire İlkbahar Hava Durumu

Tire'de ilkbahar Mart ayından Haziran ayına kadar sürer. Bu dönemde, sıcaklıklar yavaş yavaş artmaya başlar ve gündüz sıcaklıkları genellikle 20-25 derece arasında seyreder. https://tr.weathertime.net/tire/hava-durumu/anlik/9944f530683747ddbd051f2c9af1b24c sitesinden hizmetler alabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —