Tarih: 05.01.2023 08:56

Kanal Anamur 16 Ocak’ta, Yayın Hayatına Başlıyor Sende Gel Programını Yayınla

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL-Anamur’un akıllı Televizyonlarında da LD olarak gösterim imkânı sunulan www.kanalanamur.com web TV’nin tanıtım imkânlarını sizlere de anlatmak ve birlikte çalışmak için yetenekli arkadaşlara ihtiyacımız var. 2010’dan bu yana çeşitli platformlarda yayınını sürdüren https://www.kanalanamur.com 16 Ocak 2023 Pazartesi gününden itibaren program içerikli yayın hayatına başlıyor.  www.kanalanamur.com Web TV de ise ilgili programlar hazırlayıp haftalık bir zaman dilimi vererek o zaman dahilinde yayın program yapma imkanı veriyoruz.  Program  her periyotta  aynı saatte kendisine ayrılan tarih ve zamanda programını yayına sunar. Burada ister biz gelip video çekim eğitimi veriyoruz. Program yapan kişi veya kurumun kendisi çekim yapar, ya da doğrudan biz yapabiliriz.

Böylece Anamur’un Web TV si’nde düzenli program yapma imkanı doğuyor.  Bu hizmetlerimizden Sizlerin de faydalanması için birebir görüşerek hizmet sunmayı teklif ediyoruz.  www.kanalanamur.com yayın yapmak isteyen herkesi Atatürk Bulvarı Saçkan Kavşağı Sinanoğlu İşhanı Kat:2’de Mersin/ANAMUR  adresimize bekliyoruz. anamurekspres@gmail.com ve 0553 202 4550 veya 0324 814 78 41 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.
Herkes kendi yeteneği ile ilgili programlar yaparak televizyonumuzda yayın yapabilir.
Not: Çekimler konusunda eğitim veriyoruz.
Artık WEB TV’ler de normal evdeki LD televizyonlarından izlenebiliyor. Kumanda klavyeniz aracılığı ile Kanal Anamur’u ev deki tv’nize ekleyerek ailecek Anamur’un programlarını veya editörünüzün ulusal ve dünya genelinden seçtikleri eğlence,eğitim,güncel,aktüel programları ailenizle izleyebilirsiniz.
Nasıl mı?
Kanal Anamur web tv 15 Ocak 2023'ten itibaren program yayınına başlıyor. www.kanalanamur.com web kanalını evdeki TV'lerinizden de izleyebileceksiniz. Bunun için bir defaya mahsus basit bir işlem yaparak evdeki LD televizyonunuza ekleyebilirsiniz.

Nasıl mı?

Çok kolay... Tabii ki LD TV'lerinizin internete bağlı olnası gerekiyor. Tv'yi açtıktan sonra kumandanın ANA SAYFA sekmesinden Google'yi bulun ve tıklayın. Daha sonra Hızlı Ekleyi tıklayın. Kumandanızın klavyesinden Ekrandaki kutucuğun üst kısmındaki Ad bölümüne KANAL ANAMUR, alt bölümündeki Adres kısmına ise www.kanalanamur.com yazıp TANAM tuşunu tıklayın.

NASIL İZLENİR?

Kumandanızın ANA SAYFA sekmesinden google sayfasına girdiğinizde eklediğiniz KANAL ANAMUR kutucuğu ekranınızda görünecektir. Üzerine gelip tıklananız yeterlidir. Artık kanalınızda gezinebilirsiniz.

İYİ SEYİRLER




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —