Tarih: 16.11.2022 14:01

KALİTE DÜZEYİ DÜŞÜK

Facebook Twitter Linked-in

Koca bir oyunda goller, heyecanlar, pozisyonlar ve kavgalar vardı, sadece kalite seviyesi aşılmadı. Beşiktaş'ın başantrenörü hayatında hiç kupa kazanmadı, teknik direktör  olarak hiç favorisen böyle maçlar oynamadı. Büyük bir ekip tutmadı ve yeterli deneyimi yok. Oyunların devamında hem orijinal planlarda hem de hamlelerde sorunlar var.

FANATİK ÖZEL / Atalay Özçelikli

Trabzonspor’da 303 maça çıkarak Bordo-Mavili formayı en oldukca giyen 12. isim olan, Karadeniz devinin senelerce kaptanlığını meydana getiren, futbolculuk döneminde Bursaspor’un zamanı şampiyonluğunda oldukca mühim paya haiz olan ve 2 sürem ilkin Fırtına’da teknik direktörlük görevini üstüne alan Hüseyin Çimşir, FANATİK’e konuk oldu. Arkadaşımız Atalay Özçelikli’ye konuşan genç çalıştırıcı, futbolculuk dönemiyle ilgili oldukca çarpıcı açıklamalarda favorisen giriş bulunurken, Trabzonspor teknik direktörlüğündeki süreçle ilgili de iddialı konuştu. Fırtına’nın son dönemdeki rüzgarının temellerini atan adlardan kabul edilen Hüseyin Çimşir’le sohbetimiz sizlerle…

‘Formaya, şehire hizmet etmekten gururluyuz’

Hocam bugün bir geçmişe gideceğiz, bir günümüze geleceğiz, bir ihtimal tekrar geçmişe gideceğiz derken birazcık zamanda seyahat yapacağız. Trabzonspor’la futbol hayatınıza başladınız, Bordo-Mavili formayla 303 resmi maça çıkıp, kaptanlık yaptınız. Trabzonspor sizin için ne  ifade ediyor sorusuna gelmek istiyorum.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —