Tarih: 18.08.2022 13:48

Euro'ya Marsilya'ya katılan

Facebook Twitter Linked-in

Luis Gustavo'nun üç yıllık kariyeri resmen sona erdi. Birkaç gün önce Suudi Al-Nasr takımı, Brezilya Frontline Libero'yu takımlarına eklediklerini duyurdu ve duyuru Sarı Donanma takımından geldi.

Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Dinamo Kiev'e karşı oynanan maçtan 30 dakika önce Canarias şunları söyledi: “Kulübümüzün oyuncularından Luis Gustavo, Al Nasr ile sözleşme imzaladı. Şimdiye kadarki performansınız için teşekkür eder, gelecekteki kariyerinizde size başarılar dilerim.'

Konyaspor, UEFA Avrupa Konuşan Ligi 2. ön eleme rövanş maçında yarın BATE Borisov'u konuk edecek. Yine Konya Belediye Stadı'nda betitbet oynanan ilk maçta Yeşil-Beyazlılar, avantajlı konumdaki rakiplerini 3-0 yendi ve teknik direktör İlhan Palut ve yeni transfer Robert Murić maç öncesi bir basın açıklaması yaptı.

Robert Muric, ilk maçı 3-0 kazanmanın şu anda hiçbir şey ifade etmediğini belirterek, “3-0 hiçbir şey ifade etmiyor. Hala birbirimize saygı duyuyoruz. Bu oyunu da ilk oyundaki ciddiyetle oynayacağız. İlk maçımızı taraftarsız oynadık. Şimdi ikinci maçta taraftarlarla oynayalım. Bize ekstra enerji verecekler.”

PALUT: Bu maçta çok ciddi olmalıyız

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut,  ilk maçtaki iyi performanslar sayesinde iyi sonuçlar alındığını söyledi. Maç yine Konya'da oynandı ancak duruma göre rakip ev sahipliği yaptı. Aslında onun değerlendirmesini maçtan sonra yaptık. İyi sonuçlar aldık. İyi futbol vardı. Yarın ikinci maçı önemli bir avantajla oynayacağız. doğal olarak klasik; Ama gerçek futbol her sonuca açık bir oyundur.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —