Tarih: 18.08.2022 13:48

GALATASARAAY Super Bowl'da ABD'yi mağlup etti

Facebook Twitter Linked-in

DHA muhabirleri, 2000 yılında Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanan son Süper Kupa maçını hatırladığında, Iker Casillas bir röportajda şunları söyledi: 2000 yılında Galatasaray bizi Süper Kupa'da yendi. İkimiz de  İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda çeyrek finalde onları yendik.'

Namık Kemal KILINCH/SERİK (Antalya), (DHA)

Yeni sezon gelmeden önce takımını her yönden güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde takıma bir defans oyuncusu daha  katacak. Attila Salai ve Marcel Tisserand, KimMin-Je'nin yakın resmi transferi ve Serdar Aziz'in beklenmedik sakatlığı sonrasında Remos'u kadroya dahil etmeyen tek savunmacılar oldu. Yönetim, Portekizli teknik anındabet uzmanlar tarafından sunulan bir liste üzerinde kulüple görüşmeye devam ediyor.

Maliyet de önemli bir kriterdir.

Umarım yeni bir defans oyuncusu birkaç hafta içinde  takıma katılır. Kanarya'nın gündeminde Fluminense'den Nino, Arsenal'den Pablo Mari, Bragantino'dan Leo Ortiz ve Olympiakos'tan Ruben Semedo yer alıyor. Nino ve Ortiz için ortalama transfer ücreti 8 milyon euro civarında. Semedo ve Mari'nin gelmesiyle kulüp maliyetleri düşecek gibi görünüyor.

Yeni sezon hazırlıklarına 27 Haziran'da Trabzon'da başlayan Bordo Mavililer, 4 Temmuz'da Slovenya'da, 20 Temmuz'da Avusturya'da son hazırlıklarını yaptı. Mehmet Ali Yılmaz Stadı'nda'.

Geçtiğimiz sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonluğuyla tamamlayan Abdullah Avcı ve öğrencileri yeni sezona da kupa ile başlamayı hedefliyor. Lig ve Şampiyonlar Ligi maçları öncesi Süper Kupa’yı kazanarak sezona moralli başlamayı planlayan Karadeniz ekibinde.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —