Tarih: 11.10.2022 10:14

DP World Tour ve Emirates ortaklıklarını uzattı

Facebook Twitter Linked-in

DP World Tour ile imzaladığı anlaşma kapsamında Emirates, 21 DP World Tour turnuvasında, ilgili medya ve dijital platformlarında yüksek marka görünürlüğüne sahip olmanın yanı sıra DP World Tour’un premium ağırlama hizmetlerine ve Pro-Am deneyimlerine erişebileceği ifade edildi.

Emirates’in her bir sezonda DP World Tour takviminde yer alan 14 etkinlikte resmi turnuva ortağı statüsüne sahip olacağı anlaşma ile DP World Tour’un canlı televizyon yayınlarıyla sunulan, gerçek zamanlı konumlandırma, oyuncu performansları ve istatistikleri hakkında bilgi sağlayan Virtual Eye adlı animasyonlu grafik sisteminin de ortağı olmayı sürdüreceği belirtildi.

Emirates daha sonra 2009 yılında sezonun son turnuvası olan Dubai DP World Tour Championship’in ortağı oldu ve 2014’te DP World Tour resmi ortağı ve resmi havayolu statüsüne kavuştu.

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi:  

“DP World Tour ile ortaklığımızı uzatmaktan mutluluk duyuyoruz. DP World Tour dünyanın en iyi golf oyuncularını bünyesine katarak ününü artırmaya devam ediyor ve bize global ölçekte golf tutkunlarıyla iletişim kurmak için bir platform sağlıyor. Buna uygun olarak, Dubai’de zirveye ulaşan DP World Tour Championship, Emirates’in ana şehrini golf sporunda dünyanın önde gelen şehirlerinden biri haline getirerek ziyaretçileri ve tüm dünyanın dikkatini Dubai’ye çekiyor.”

Havayolu, 2009 yılından beri sezonun son turnuvası olan DP World Tour Championship’te oynamak için 600’den fazla golf oyuncusunu Dubai’ye taşıdı ve turnuvayı izlemek isteyen 200 binin üzerinde misafiri bir araya getirdi.

European Tour gurubunun İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşler Direktörü Guy Kinnings, açıklamasında, Emirates ile ortaklığını 2024 sezonu sonuna kadar uzatma kararlarından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kinnings, Emirates’in spor ortaklığı deneyiminden ve sporseverler ile arasında bağlantısından faydalandıklarını belirterek, “Dünyayı birbirine bağlayan bir havayolu olarak, kendilerini gerçek anlamda global bir turnuva ile konumlandırma avantajına sahip olmaya devam ediyorlar ve biz de her sezon ayak izimizi yeni ülkelere taşımayı sürdürüyoruz.' ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —