Tarih: 05.12.2022 11:41

GTA5 Fivem Sunucu Nedir?

Facebook Twitter Linked-in

Fivem vds Windows 2012 R2 işletim sistemine sahip cihazlar üzerine yapılıyor. Kurulumu yapılan fivem vds uzaktan yönetilebiliyor. Bu sunucuyu satın aldıktan sonra dilediğiniz paketi seçebilirsiniz. Paketi seçtikten sonra kurulumunu tamamlayıp kolaylıkla oyunlar oynamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca bu sunucuyu satın aldıktan sonra mikrotik korumada satın alabilirsiniz. Mikrotip koruma sayesinde 5 Gbit/s kadar saldırılara karşı bir koruma elde etmiş olursunuz. Böylelikle daha güvenilir bir ortamda oyunlarınızı oynama fırsatını kendinize verirsiniz. Fakat mikrotip koruma almak için paket dışında ekstra bir ödeme yapmanız gerekiyor . Sadece bu paketi satın alarak hem korumanızı sağlıyor hem de daha verimli bir oyun oynamak için kendinize altyapı sağlıyorsunuz.

Fivem Paketleri

Fivem vds paketleri her bütçeye uygun ve her ihtiyaca uygun paketlerdir. Kullanıcılar iliner teknoloji sayfasına girerek bu paketleri detaylı bir şekilde inceleme fırsatına sahip olurlar. Paketleri inceledikten sonra ihtiyacınıza uygun olan paketi seçebilirsiniz. İhtiyacınıza uygun olan paketi sepete attıktan sonra ödeme yöntemini seçerek satın alabilirsiniz. Satın alma  işleminden hemen sonra kurulumunuz tamamlanır ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Sitede bulunan bazı fivem vds paketleri ise şu şekildedir:

Gibi çeşitli paketler yer alıyor. https://ilinerteknoloji.com/gta5fivem.php site üzerinden bu paketler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Her paketin altında detaylı açıklama yer alıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —