Tarih: 12.10.2022 14:04

Trabzonspor'a gelen milli takıma son katılan futbolcu Trezeguet oldu

Facebook Twitter Linked-in

Mısır milli takımı ile iki maçta forma giyen yıldız, dün yaptığı son taktik antrenmanında yer aldı.

Başarılı futbolcular sadece bir antrenmanla Kayserley Sports'a gidebilirler. Trezeguet, milli mola öncesi  son 5 resmi maçta 3 gol attı ve 1 asist yaptı ve kendi padişahbet hızına adapte oldu ve şu anda Phil Turner'ın hücum hattındaki en önemli aslarından biri.

Fırtına Haftası

13 puanla 7. sırada. Trabzonspor lideri Adana Demirspor ise sadece 3 puan önde. Yarın Çin Süper Ligi'nde oynayacak olan Beşiktaş Fenerbahçe'nin yanı sıra, üst sıralarda yer alan Galatasaray ve Adana Mir de bu akşam beraberliklerini paylaşacak. Rakiplerinin çatıştığı bir hafta içinde, Bordo Mavileri şanslarını denemek ve ne pahasına olursa olsun kazanmak istediler. Zor yoldan kazanırsa, Storm skorbordda birkaç pozisyon atlayabilir.

Antrenman yapıp ayrıldılar

Les Bleus de Bordeaux dün sabah  Mehmet Ali Yılmaz'ın antrenman sahasında son antrenmanlarını gerçekleştirdi. Bordo Mavi Takımı, hesaplaşmak için padişahbet giriş Kayseri'ye uçtu. Trabzonspor'un temsilcilerini havalimanında çok sayıda taraftar karşıladı. Taraftarlar, teknik direktör Abdullah Avic'e çiçek takdim etti. Uzun süredir yaralanan Visca, Serkan Assan ve Doruhan'ın yanı sıra  tedavi süreci henüz tamamlanmayan acılı Giannini ve Bruno Perez de gruba dahil edilmedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —