Tarih: 26.12.2023 11:49

Jandarmadan Fuhuş Operasyonu

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Mersin İl Jandarma Komutanlığı'nın Bozyazı ilçesinde düzenlediği fuhuş ve insan ticareti operasyonu büyük yankı uyandırdı. Operasyon, fuhuş için aracılık ve yer temin eden, organize bir şekilde insan ticareti suçu işleyen (6) şüphelinin tespitiyle başladı. Jandarma ekipleri, titiz takip ve araştırmalar sonucunda elde ettikleri delillerle birlikte Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda operasyon düzenledi. 
Operasyon neticesinde suça karıştığı belirlenen (6) şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca, operasyon sırasında suça konu olan (4) mağdur kadın da Jandarma tarafından kurtarıldı. Yapılan adreslerde gerçekleştirilen aramalarda, (48) adet uyuşturucu hap, (10) adet cep telefonu, (4) adet pasaport ve 44 bin 230 TL ele geçirildi. 
Gözaltına alınan (6) şüpheliden (2) kişi tutuklanırken, (4) kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mersin İl Jandarma Komutanlığı'nın başarılı operasyonu, suçla etkin mücadelede ve mağdur kadınların korunmasında önemli bir adım olarak değerlendirildi.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —