Tarih: 12.06.2023 07:47

İzmit'teki Afetzedeler İçin YKS Öncesi Son Ders Verilecek

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediyesi'nin eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla kurulan Çınar Akademi, deprem bölgesindeki öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Çınar Akademi eğitmenleri, önümüzdeki hafta sonu (17-18 Haziran) gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi son dersleri ve soru çözümlerini yapmak üzere harekete geçti.

İzmit Belediyesi'nin Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta kurduğu Çadır Yaşam Alanları içindeki Türkiye Akademi Eğitim Konteynerinde, Fizik, Kimya ve Tarih branşlarından öğretmenler bölgeye giderek öğrencilere destek verdi. Sınav öncesi son derslerin anlatımı ve soru çözümlerinin tamamlanmasının ardından 17-18 Haziran tarihlerinde YKS'ye girecek olan öğrencilere hediye takdim edildi.

İzmit Belediyesi'nin eğitimde fırsat eşitliği sağlama misyonuyla başlattığı bu çalışma, afet bölgesindeki gençlerin sınav sürecinde desteklenmesine ve eşit bir eğitim imkanına sahip olmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Çınar Akademi, öğrencilerin sınavlara hazırlık sürecinde yanlarında durarak onlara umut ve motivasyon veriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —