Tarih: 04.03.2023 15:37

HÜDA PAR’lı Eşin, Antakya’da depremzedeleri ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Depremde evleri hasar görmüş depremzedeleri ziyaret eden,  Eşin ve beraberindeki heyet, depremzedelere geçmiş olsun temennisinde bulundu, sorun ve sıkıntılarını dinledi, acılarını paylaştı.

Eşin ve beraberindeki heyet, Antakya’da bazı köyleri de ziyaret ederek, evleri yıkılan köylülere geçmiş olsun temennisinden bulundu, köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Muhtarlar ile de bir araya gelen Eşin,  muhtarlardan yaşanan afetten dolayı, istek ve şikayetlerini dinledi, yapılabilecekler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Eşin ve beraberindeki heyet, depremde hayatını kaybetmiş acılı ailelerin taziyelerine katıldı. Köy meydanlarında acılı aileler ile bir araya gelen Eşin, başsağlığı ve sabırlar diledi. Köy ziyaretlerini tamamlayan Eşin, daha sonra Antakya merkezde zarar görmüş mahalleleri ziyaret ederek, depremzedelerle bir araya geldi.

Eşin, çoğunluğu Afgan ve Özbeklerden oluşan Ovakent mahallesindeki depremzedelerle de bir araya geldi. Depremde evleri hasar gören mahallelinin sorun ve problemlerini dinleyen eşin, depremzedelere geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Mahallelinin oluşturduğu aş evini ziyaret eden Eşin, yapılan hizmetler ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.  Eşin ve beraberindeki heyet, daha sonra mahalle sakinleri ile beraber mahalle meydanında cuma namazlarını eda etti.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eşin ve beraberindeki heyetin kendileri ile ilgilenmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren depremzedeler, HÜDA PAR’a teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —